Neler Yeni

₺616 - Ajazz AK680 Mekanik Klavye

federalper

80+ Silver
Ödediğim ücretin %32 sine denk geliyor nerdeyse.
Demiştim ama hayatlarında yurt dışından sipariş vermemiş arkadaşlar saçma sapan yorumlar yaptı. Vergi tamamen şans işi firma fiyatı 5 dolar yazabilir fakat gümrük bu fiyatın üstünü çizip istediği fiyatı yazıp onun üstünden vergisini alır

rerenmert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
rerenmert
Arkadaşlar paket türkiyede mi diye takip etmek isteyen olursa PTT kargo takip kısmından, verilen takip kodunu yazarak ücrete ve nerede olduğuna bakabilirsiniz haberiniz olsun bilmeyenler varsa.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Demiştim ama hayatlarında yurt dışından sipariş vermemiş arkadaşlar saçma sapan yorumlar yaptı. Vergi tamamen şans firma fiyatı 5 dolar yazabilir fakat gümrük bu fiyatın üstünü çizip istediği fiyatı yazıp onun üstünden vergisini alır
Bende bilmiyodum tecrübe oldu :) Trde kablosuzlarını 300 500 fazla ödeyerek alabilirdim kötü oldu benim açımdan.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,740
İsim
Taha yücel
Sepette AK68030 kodu ile 21 Dolar'a düşüyor. Kargo bedava ve bu siteden alanlar daha önce vergi ödememiş.

Alternatif olarak şu klavyeyede bakabilirsiniz

250 TL farkla knob, daha iyi iç yapı, pbt tuşlu, full boyut klavye.
hocam şuan 26 dolar da bu mağazayı ilk kez duydum alınır mı ? yurtdışışından geliyo muhtemelen yurt dışından ve dolarla hiç alışverişte yapmadım ödediğimiz para haricinde vergi vesaire gelir mi kapıma

mrygn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Murat
Arkadaşlar paket türkiyede mi diye takip etmek isteyen olursa PTT kargo takip kısmından, verilen takip kodunu yazarak ücrete ve nerede olduğuna bakabilirsiniz haberiniz olsun bilmeyenler varsa.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende bilmiyodum tecrübe oldu :) Trde kablosuzlarını 300 500 fazla ödeyerek alabilirdim kötü oldu benim açımdan.
Kargom cumartesi günü İstanbul’a gelmiş gözüküyor ancak pttnin kargo takipten yt ile başlayan kodla arattığımda gönderi bulunamadı hatası alıyorum. Aynı şekilde PAL ile başlayan takip kodunda da kargo bulunamıyor. Siz paket Türkiye’ye girdikten kaç gün sonra PTT sitesinde görebildiniz?

rerenmert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
rerenmert
Kargom cumartesi günü İstanbul’a gelmiş gözüküyor ancak pttnin kargo takipten yt ile başlayan kodla arattığımda gönderi bulunamadı hatası alıyorum. Aynı şekilde PAL ile başlayan takip kodunda da kargo bulunamıyor. Siz paket Türkiye’ye girdikten kaç gün sonra PTT sitesinde görebildiniz?
Kargolar farklı olabilir hocam. Benimde cumartesi türkiye ye gelmiş olarak görünüyor.

Gjea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Gökhan Kundakçı
Vergi çıkınca nereye ödeme yapıyoruz.

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,109
İsim
Ömer Murat KARACA

RusherTR

80+
Demiştim ama hayatlarında yurt dışından sipariş vermemiş arkadaşlar saçma sapan yorumlar yaptı. Vergi tamamen şans işi firma fiyatı 5 dolar yazabilir fakat gümrük bu fiyatın üstünü çizip istediği fiyatı yazıp onun üstünden vergisini alır
Bana vergi çıkmadı. jfjdjdjsjdhdjsha

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Kaan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular