Ödediğim ücretin %32 sine denk geliyor nerdeyse.ne kadar yansımış
Ödediğim ücretin %32 sine denk geliyor nerdeyse.ne kadar yansımış
800-900 liraya maloldu o halde sana doğru mu hocamÖdediğim ücretin %32 sine denk geliyor nerdeyse.
Ben konudaki 2.klavyeyi almıştım hocam, 1300 e yakın gelecek vergiyi ödeyince. Umarım sizlere çıkmaz.800-900 liraya maloldu o halde sana doğru mu hocam
Demiştim ama hayatlarında yurt dışından sipariş vermemiş arkadaşlar saçma sapan yorumlar yaptı. Vergi tamamen şans işi firma fiyatı 5 dolar yazabilir fakat gümrük bu fiyatın üstünü çizip istediği fiyatı yazıp onun üstünden vergisini alırÖdediğim ücretin %32 sine denk geliyor nerdeyse.
Bende bilmiyodum tecrübe oldu Trde kablosuzlarını 300 500 fazla ödeyerek alabilirdim kötü oldu benim açımdan.Demiştim ama hayatlarında yurt dışından sipariş vermemiş arkadaşlar saçma sapan yorumlar yaptı. Vergi tamamen şans firma fiyatı 5 dolar yazabilir fakat gümrük bu fiyatın üstünü çizip istediği fiyatı yazıp onun üstünden vergisini alır
hocam şuan 26 dolar da bu mağazayı ilk kez duydum alınır mı ? yurtdışışından geliyo muhtemelen yurt dışından ve dolarla hiç alışverişte yapmadım ödediğimiz para haricinde vergi vesaire gelir mi kapımaSepette AK68030 kodu ile 21 Dolar'a düşüyor. Kargo bedava ve bu siteden alanlar daha önce vergi ödememiş.
Ajazz AK680 Mechanical Keyboard
Type with the speed of light using the Ajazz AK680 Mechanical Keyboard! This wired marvel boasts lightning-fast keys for smooth and effortless typing. Experience superior gaming performance with the Ajazz AK680 Wired Mechanical Keyboard. Its responsiveness and tactile feedback make it a great...www.whatgeek.com
Alternatif olarak şu klavyeyede bakabilirsiniz
₺880 - Ajazz AK992 Retro Mekanik Klavye
Sepette C27AK992 kodu ile 30.60 Dolar'a düşüyor. Kargo bedava ve bu siteden daha önce alışveriş yapanlar vergi ödememiş. Not: Retro versiyonu bitti ama pembe ve siyah versiyonunun brown switch kablolusunu 30 dolara alabilirsiniz...forum.donanimarsivi.com
250 TL farkla knob, daha iyi iç yapı, pbt tuşlu, full boyut klavye.
Kargom cumartesi günü İstanbul’a gelmiş gözüküyor ancak pttnin kargo takipten yt ile başlayan kodla arattığımda gönderi bulunamadı hatası alıyorum. Aynı şekilde PAL ile başlayan takip kodunda da kargo bulunamıyor. Siz paket Türkiye’ye girdikten kaç gün sonra PTT sitesinde görebildiniz?Arkadaşlar paket türkiyede mi diye takip etmek isteyen olursa PTT kargo takip kısmından, verilen takip kodunu yazarak ücrete ve nerede olduğuna bakabilirsiniz haberiniz olsun bilmeyenler varsa.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende bilmiyodum tecrübe oldu Trde kablosuzlarını 300 500 fazla ödeyerek alabilirdim kötü oldu benim açımdan.
Kargolar farklı olabilir hocam. Benimde cumartesi türkiye ye gelmiş olarak görünüyor.Kargom cumartesi günü İstanbul’a gelmiş gözüküyor ancak pttnin kargo takipten yt ile başlayan kodla arattığımda gönderi bulunamadı hatası alıyorum. Aynı şekilde PAL ile başlayan takip kodunda da kargo bulunamıyor. Siz paket Türkiye’ye girdikten kaç gün sonra PTT sitesinde görebildiniz?
Nasıl ettiniz? 2 tane aldım biri geçen hafta kargolandı, birinde tık yok. İptal ettireyim verilmeyeniBen iptal ettim
Ptt kargoyu sana elden teslim ederken alıyor vergiyi kapıda nakit.Vergi çıkınca nereye ödeme yapıyoruz.
Bana vergi çıkmadı. jfjdjdjsjdhdjshaDemiştim ama hayatlarında yurt dışından sipariş vermemiş arkadaşlar saçma sapan yorumlar yaptı. Vergi tamamen şans işi firma fiyatı 5 dolar yazabilir fakat gümrük bu fiyatın üstünü çizip istediği fiyatı yazıp onun üstünden vergisini alır
Vergi çıkarsa iade edebiliyor muyuz? Yoksa sikke sikke (para) ödüyor muyuz?Bana vergi çıkmadı. jfjdjdjsjdhdjsha