Neler Yeni

₺616 - Ajazz AK680 Mekanik Klavye

rerenmert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
rerenmert
Nasıl çıktı anlamadım 305 dolar siparişim teslim edildi 5ocakta 5tl ödemedim. Kapıdan görevli vergiyi mi istedi yoksa tahmini mi konuşuyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

305dolar siparişten vergi gelmedi ekstra.
Kargoyla alakalı bu konu büyük ihtimal hocam olay, bazılarınınki diğer kargolarla verildi benimki singpost ile verilmişti.

Sana demedim ki... Ayrıca şansına küs birader tek kişi sensin vergiyle uğraşan.
Bilip bilmeden konuşanlar diyorsunda ondan dedim, sevgiler.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,872
İsim
yusuf ecer
Kargoyla alakalı bu konu büyük ihtimal hocam olay, bazılarınınki diğer kargolarla verildi benimki singpost ile verilmişti.
Ekspress seçmişsiniz muhtemelen, orada yazıyor çünkü ek ücret çıkabilir diye. Default kargoda çıkmıyor çünkü. Default kargolar da ya yanwen ya yunexpress oluyor.

Bozo47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Dozdar Aydoğan
güncel aras kargo ile gönderim yapmışlar bana vergi yansımadı gibi , vergileri normalde ptt alıyor :D

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    43.1 KB · Hit: 84
  • ss.png
    ss.png
    30.4 KB · Hit: 87

thes1nner

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mehmet
Ekspress seçmişsiniz muhtemelen, orada yazıyor çünkü ek ücret çıkabilir diye. Default kargoda çıkmıyor çünkü. Default kargolar da ya yanwen ya yunexpress oluyor.
Bende normal kargo ile aldım. Singapore Post ile geliyor.

thes1nner

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mehmet
Ptt ile gelecekmiş benimde. Sakata geldik heralde 50 dolarlık ürün almıştım 😂

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,617
İsim
Kerem Çavuş
Benim kargo geldi , aras kargoyla getirildi paketlemesi falan güzeldi mor istememe rağmen kırmızı gelmesi hariç hiçbir sorun yok :) klavye de 1000tlye kadar alınır bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Bora Yilmaz
ben sordum neden hala kargoya verilmedi diye stok bitmiş 15ine kadar beklicen diyolar benimki şubata gelir anca

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Ömer Murat KARACA
Benim kargo geldi , aras kargoyla getirildi paketlemesi falan güzeldi mor istememe rağmen kırmızı gelmesi hariç hiçbir sorun yok :) klavye de 1000tlye kadar alınır bence
Hocam bi video atar mısın sesini duyalım😅😊

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,617
İsim
Kerem Çavuş
Hocam bi video atar mısın sesini duyalım😅😊

Şöyle ufak bi inceleme niteliğinde olsun

Ürün aras kargoyla tarafıma ulaştırıldı hiçbir şekilde vergi yansıtılmadı @freygasm ın da dediği gibi whatgeek e mail attım yun expressle gönderilmesini istedim vergi konusunda zaten site yardımcı oluyor , ürünü mor istemiştim ama kırmızı gönderildi bu benim için çok kötü oldu hatta bundan dolayı kullanmayacağım , switchlerin markasını bilmiyorum ama bana kaliteli geldi hiçbir şekilde yay sesi yok ve ses de yüklediğim dosyadan dinlerseniz gayet tok , keycap kalitesi çok iyi diyemeyeceğim fakat fazlasıyla iş görür hissiyatı güzel , 620 - 650 tl gibi rakamlar için kesinlikle alınır bi klavye bence

( bu arada almak isteyip siteden ve vergiden çekinen arkadaşlar varsa aldığım fiyata verebilirim mor renk almıştım yanlış göndermişler :( bide bunun için keycap falan almıştım boşa gitti :D )

1704909700441.png

05c2556d-6c8e-481c-b6ff-ee9f6f1983b0.jpg
5b472b9e-37a4-4fbf-bacf-343690737d4c.jpg
ec14858d-ec8e-4725-8529-4e6e635b92fa.jpg

gelen arkadaşlardan görsel ve video beklemekteyiz
.
@MAURO EMANUEL İCARDİ

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İnceleme bekliyoruz hocam. Yay sesi vs nasıl? Bir diğer forumda red switch halinde baya vardı.

Top Bottom