Neler Yeni

₺616 - Ajazz AK680 Mekanik Klavye

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,396
İsim
yusuf ecer
Şöyle ufak bi inceleme niteliğinde olsun

Ürün aras kargoyla tarafıma ulaştırıldı hiçbir şekilde vergi yansıtılmadı @freygasm ın da dediği gibi whatgeek e mail attım yun expressle gönderilmesini istedim vergi konusunda zaten site yardımcı oluyor , ürünü mor istemiştim ama kırmızı gönderildi bu benim için çok kötü oldu hatta bundan dolayı kullanmayacağım , switchlerin markasını bilmiyorum ama bana kaliteli geldi hiçbir şekilde yay sesi yok ve ses de yüklediğim dosyadan dinlerseniz gayet tok , keycap kalitesi çok iyi diyemeyeceğim fakat fazlasıyla iş görür hissiyatı güzel , 620 - 650 TL gibi rakamlar için kesinlikle alınır bi klavye bence

( bu arada almak isteyip siteden ve vergiden çekinen arkadaşlar varsa aldığım fiyata verebilirim mor renk almıştım yanlış göndermişler :( bide bunun için keycap falan almıştım boşa gitti :D )

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Mesaj otomatik birleştirildi:

.
@MAURO EMANUEL İCARDİ
600tlye göre sesi çok iyi, lube + tape modla çok tatmin edici şeyler çıkabilir.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,788
İsim
Kerem Çavuş
İnceleme bekliyoruz hocam. Yay sesi vs nasıl? Bir diğer forumda red switch halinde baya vardı.
dosya paylaştım hocam benim aldığım brown switch fakat yay sesi hiç yok

600tlye göre sesi çok iyi, lube + tape modla çok tatmin edici şeyler çıkabilir.
Sesi bu fiyata göre çok tok biraz modlamayla çok güzel şeyler çıkar yanlış gönderilmeseydi şu keycap setiyle çok güzel olcaktı ama sağlık olsun :)

1704661507608-png.623778

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
dosya paylaştım hocam benim aldığım brown switch fakat yay sesi hiç yok
Bende Brown switch aldım, ajazz huano kullanıyor diye biliyorum. Bakalım bende mor olanı aldım, 20 ocağa kadar bekleyin dediler stok yokmuş. Umarım vergi falan çıkmaz.

lyutnık

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Eren

Ürün aras kargoyla tarafıma ulaştırıldı hiçbir şekilde vergi yansıtılmadı @freygasm ın da dediği gibi whatgeek e mail attım yun expressle gönderilmesini istedim vergi konusunda zaten site yardımcı oluyor , ürünü mor istemiştim ama kırmızı gönderildi bu benim için çok kötü oldu hatta bundan dolayı kullanmayacağım , switchlerin markasını bilmiyorum ama bana kaliteli geldi hiçbir şekilde yay sesi yok ve ses de yüklediğim dosyadan dinlerseniz gayet tok , keycap kalitesi çok iyi diyemeyeceğim fakat fazlasıyla iş görür hissiyatı güzel , 620 - 650 TL gibi rakamlar için kesinlikle alınır bi klavye bence

( bu arada almak isteyip siteden ve vergiden çekinen arkadaşlar varsa aldığım fiyata verebilirim mor renk almıştım yanlış göndermişler :( bide bunun için keycap falan almıştım boşa gitti :D )

Alıntıyı görüntüle

.
@MAURO EMANUEL İCARDİ
600 e mi bırakıyosun yani

Gjea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Gökhan Kundakçı

Alıntıyı görüntüle

.
@MAURO EMANUEL İCARDİ

Vay be güzelmiş.

Zelrael

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Enes Var

Alıntıyı görüntüle

.
@MAURO EMANUEL İCARDİ
Keycap seti aldıysanız mor gönderilmesi ne fark ediyorki hocam? Bu arada nerede gördüğümü hatırlamıyorum ama biri zuoya gmk67 almış ve stabları lubesuz gelmiş whatgeek'e ulaştığındada 10 dolar geri iade yapmışlar sizde yanlış renl gönderdiniz diye ulaşın isterseniz büyül ihtimalle vermezler ama belki bir miktar para iadesi alırsınız klavye daha ucuza gelmiş olur

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,788
İsim
Kerem Çavuş
Bende Brown switch aldım, ajazz huano kullanıyor diye biliyorum. Bakalım bende mor olanı aldım, 20 ocağa kadar bekleyin dediler stok yokmuş. Umarım vergi falan çıkmaz.
switchte JERZZI yazıyor ajazzın kendi switchi olabilir veya huanoya isim basmış da olabilirler hoşuma gitti benim , muhtemelen bana gönderirken de stok yoktu kırmızı yolladılar

Keycap seti aldıysanız mor gönderilmesi ne fark ediyorki hocam? Bu arada nerede gördüğümü hatırlamıyorum ama biri zuoya gmk67 almış ve stabları lubesuz gelmiş whatgeek'e ulaştığındada 10 dolar geri iade yapmışlar sizde yanlış renl gönderdiniz diye ulaşın isterseniz büyül ihtimalle vermezler ama belki bir miktar para iadesi alırsınız klavye daha ucuza gelmiş olur
Kasanın alt tarafı kırmızı o yüzden kötü durur diye düşünüyorum alt kısım beyaz olsa yine sorun olmazdı , eyvallah hocam bilgilendirme için , öyle bir beklentim yok ama ellerinde stok yoksa da haber verselerdi güzel olurdu emrivaki oldu yaptıkları ama zaten güzel fiyata aldık klavyeyi satıcıyı da sıkıntıya sokmaya gerek yok

Zelrael

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Enes Var
switchte JERZZI yazıyor ajazzın kendi switchi olabilir veya huanoya isim basmış da olabilirler hoşuma gitti benim , muhtemelen bana gönderirken de stok yoktu kırmızı yolladılar

Kasanın alt tarafı kırmızı o yüzden kötü durur diye düşünüyorum alt kısım beyaz olsa yine sorun olmazdı , eyvallah hocam bilgilendirme için , öyle bir beklentim yok ama ellerinde stok yoksa da haber verselerdi güzel olurdu emrivaki oldu yaptıkları ama zaten güzel fiyata aldık klavyeyi satıcıyı da sıkıntıya sokmaya gerek yok
Uğraşırsanız kasayı çıkarıp sprey boya ile halledilebilir renk olayı

Sepette AK68030 kodu ile 21 Dolar'a düşüyor. Kargo bedava ve bu siteden alanlar daha önce vergi ödememiş.

Alternatif olarak şu klavyeyede bakabilirsiniz

250 TL farkla knob, daha iyi iç yapı, pbt tuşlu, full boyut klavye.
Başka bir forumda paylaştırılmış klavyenin indirimi oradan alan bir arkadaş inceleme videosunu atmış red switch versiyonunun bakmak isteyen olursa

Zelrael

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Enes Var
Sepette AK68030 kodu ile 21 Dolar'a düşüyor. Kargo bedava ve bu siteden alanlar daha önce vergi ödememiş.

Alternatif olarak şu klavyeyede bakabilirsiniz

250 TL farkla knob, daha iyi iç yapı, pbt tuşlu, full boyut klavye.

Not: Klavye şu an 26 dolar, LOTUS10 kodu %10 indirim, HAZELGAMES10 kodu %10 indirim, gainswg12 kodu %12 indirim ile benzer fiyata alabilirsiniz. Bir kod biterse diğer kodları deneyin.
Ak992 siyah ve pembe olanıda tekrar stoğa gelmiş arkadaşlar bilginize

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Kaan
Benimkisi Aras kargoya verilmiş, herhalde daha gümrük vergisi falan çıkmaz diye düşünüyorum. Geldiğinde müsait bir vakitte iyi bir inceleme videosu çekmeyi deneyeceğim. Eğer ulaşmayan varsa ya da almayı düşünen varsa denememi istediği ya da spesifik olarak merak ettiği bir şey varsa videoda ona da bakarım, buradan yazabilirsiniz.

Bozo47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Dozdar Aydoğan
ben baya sevdim gayet kullanışlı güzel :)

Ekler

• WhatsApp Görsel 2024-01-11 saat 17.55.49_7a2ac5fd.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-01-11 saat 17.55.49_7a2ac5fd.jpg
    258.3 KB · Hit: 106
Top Bottom