62kya bu 5070 sistem alınır mı? 9 taksit olması da beni çekti. Aklımda tek soru işareti bırakan şey ram'in cl46 ve 5600 MHz olması. Bu durum bana ne gibi sor7nlar yaratır? Biraz daha yükseltip 9070xt'li sistem mi bakmaliyim?
İşlemci gayet yeterli değil mi? Ayrıca daha mantıklı oldugunu düşündüğünüz bir sistem varsa atar mısınız?63 kya değmez bi kere işlemci kötü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bence karne sistemlerinden kovala güzel sistemler oluyo orda
Monitör 2k mı yoksa 1080p mi
62kya bu 5070 sistem alınır mı? 9 taksit olması da beni çekti. Aklımda tek soru işareti bırakan şey ram'in cl46 ve 5600 MHz olması. Bu durum bana ne gibi sor7nlar yaratır? Biraz daha yükseltip 9070xt'li sistem mi bakmaliyim?
2kMonitör 2k mı yoksa 1080p mi
Rx 9700 xtli sistem kovala bence hocam, kredi kartın hangi banka ona göre taksitli bakacağım.
9070 xt'li sistem arıyorum şuan evet. Tüm bankaların kredi kartı var neredeyse bir şey farketmez yani.Rx 9700 xtli sistem kovala bence hocam, kredi kartın hangi banka ona göre taksitli bakacağım.
alınmaz ram kötü. moderatör ekibi keyfi düşüncelerimiz uymadığı için uyarı atıyo ama kimin umrunda paranızı çöpe atmayın
62k'ya adam akıllı sistem arıyorum ama bulamıyorum. Hepsi bir yerden kısmış oluyor.alınmaz ram kötü. moderatör ekibi keyfi düşüncelerimiz uymadığı için uyarı atıyo ama kimin umrunda paranızı çöpe atmayın
bu ram kısılmış değil elde kalanı kitleme62k'ya adam akıllı sistem arıyorum ama bulamıyorum. Hepsi bir yerden kısmış oluyor.
Önerebileceğiniz bir sistem var mı?bu ram kısılmış değil elde kalanı kitleme
amd ekran kartı düşünür müüsn ben nvidia öneririm ama senin tercihine göre önerelimÖnerebileceğiniz bir sistem var mı?
9070xt olacaksa evet tabi ama 9060xt düşünmem onun yerine 5070 daha mantıklı geliyor.amd ekran kartı düşünür müüsn ben nvidia öneririm ama senin tercihine göre önerelim