Neler Yeni

63000 tl toplama pc görüş

Cihat33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Cihat
bu forumda yazanlara göre kendim değiştirerek oluşturdum. eksiği fazlası uyumsuz parçası var mıdır sistemin, az bütçe artışıyla çok performans artışı oluşturacak bişey var mıdır? bir de gamegaraj sitesi ekran kartını takmadan yolluyormuş ben kasanın içindekilere dokunmadım ömrümde ram dışında, kendim takmakta zorlanır mıyım?
Dostum yapabiliyorsan ekran kartı markasını değiştir asus rog veya tuf gaming yap bütçen kısıtlıysa düz asus al
Çünkü o ekran kartı güçlü olduğu için isınma yapabilir Palit alma

version96

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Evren korkmaz
Ben bu sistemi aldım 750 TL daha verip SSD yukseltmedigime pişman oldum sen olma 😅

Ekler

• IMG_20240206_090823.jpg
    IMG_20240206_090823.jpg
    183.6 KB · Hit: 56
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mehmet
Dostum yapabiliyorsan ekran kartı markasını değiştir asus rog veya tuf gaming yap bütçen kısıtlıysa düz asus al
Çünkü o ekran kartı güçlü olduğu için isınma yapabilir Palit sipraişi vermiştim, bilgisayar elime ulaştı, şuanlık çok ısınmıyo ama yazın dediğin gibi olmaz inşallah

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
hakan
bu forumda yazanlara göre kendim değiştirerek oluşturdum. eksiği fazlası uyumsuz parçası var mıdır sistemin, az bütçe artışıyla çok performans artışı oluşturacak bişey var mıdır? bir de gamegaraj sitesi ekran kartını takmadan yolluyormuş ben kasanın içindekilere dokunmadım ömrümde ram dışında, kendim takmakta zorlanır mıyım?
1tb az gelir

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mehmet
Çünkü o ekran kartı güçlü olduğu için isınma yapabilir Palit alma
bilgisayar elime ulaştı, şuanlık ısınmıyor inş öyle bi sorun olmaz. şimdi monitör düşünüyom oled mi yoksa ips mi alsam diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet 1 tb az gelecek gibi, nabalım sile yükleye hallederiz

Erncmdn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Eren CAMADAN
Hayalimdeki sistem hayırlı olsun çok güzel toplanmış

Top Bottom