64 VS 32 GB RAM ALMAK

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7700 dü zamlanmis 8999 olmus ama visaya 500 le 8499 a geliyor yani 32gb ram icin son darbeden aonra iyi say8lir 10k altina ram kalmadi dahada zamlanmadan yapistir
bu rami 6 bine aldım 7700 ü indirim olarak görmeyin

bu rami 6 bine aldım 7700 ü indirim olarak görmeyin
Hocam görumuyoruz zaten 2 ay önce 5k falandi bu bindirimin indirimi bu ram fiyatlari böyle gidecek gibi bu ram 10k civwrinda dolasiyordu 10k yerine 7.5 falan alan alsin iste

Ya sistem toplamak için kasımı bekledim dedim bi pc yapayım kendime artık ramler işi o kadar bozduku bütün morelim sıfır sıfır sıfır
Benim limit yoktu arkadastan rica ettim kartiyla dizdim sistemi biliyodum boyle olacagini indirim olsa stok kalmaz stok olsa zam gelir ...turkiyede alip gececeksin :) ben 1 ay once aldim 2 3 bin kardayim haxiranda alan 5 6 bin karda ...daha kotuye gidiyor

Ya sistem toplamak için kasımı bekledim dedim bi pc yapayım kendime artık ramler işi o kadar bozduku bütün morelim sıfır sıfır sıfır
64 alim dedim bende tam 11kydi 18 oldu alamadik

Olum daha 1 2 hafta önce gaming gen 32gb modeli 4999 satıyordu simdi 8k
Altin yerine ram alin abicim:)altin bir gecede 7 k artmaz

Hocam görumuyoruz zaten 2 ay önce 5k falandi bu bindirimin indirimi bu ram fiyatlari böyle gidecek gibi bu ram 10k civwrinda dolasiyordu 10k yerine 7.5 falan alan alsin iste

Benim limit yoktu arkadastan rica ettim kartiyla dizdim sistemi biliyodum boyle olacagini indirim olsa stok kalmaz stok olsa zam gelir ...turkiyede alip gececeksin :) ben 1 ay once aldim 2 3 bin kardayim haxiranda alan 5 6 bin karda ...daha kotuye gidiyor
Limit felan sorun değil guzel bulsam taksitsiz bile çakarim sorun şu ben çok incik boncuga takılırım gidip hazır sistem almak istemiyorum sırf kendim toplamak için böyle giderse ucuz yollu hazır sistem daha cazip gelmeye başladı ramlerden dolayı

İncehesap çoğu sistemde cl 30 patroit koyuyor

Olum daha 1 2 hafta önce gaming gen 32gb modeli 4999 satıyordu simdi 8k
şu rami 10k dan satıp koyuna girip ordan büyük başa ordan da off tamam başlıyom şimdi @jombo sende katılıcan mı bana c4h ı pardon s2h ı satarsın teröristlere

Limit felan sorun değil guzel bulsam taksitsiz bile çakarim sorun şu ben çok incik boncuga takılırım gidip hazır sistem almak istemiyorum sırf kendim toplamak için böyle giderse ucuz yollu hazır sistem daha cazip gelmeye başladı ramlerden dolayı

İncehesap çoğu sistemde cl 30 patroit koyuyor
Benim gibi dusunuyorsunuz ben asla hazir sistemlere guvenmiyorum mantik şu
Ekran karti model olarak yuksek ama marka fıs
Islemci yuksek
Markasiz psu c tier bile olmayan
Stok yada berbat kule tipi 70k uxerinde sibi sogutma var oda 240 mm:)
Ramler berbat cl degerleri yuksek
Kasa giris segment
Anakarti hic sormayin a620 ankart 7800x3d sistem gordum...
Eee geriye ne kaldi en iyisi kendiniz toplayin ufak ufak bi ram kitini ucuz pahali alin attigim model iyi.mesela 8500 32gb daha da pahalanmadan alin baslayin

şu rami 10k dan satıp koyuna girip ordan büyük başa ordan da off tamam başlıyom şimdi @jombo sende katılıcan mı bana c4h ı pardon s2h ı satarsın teröristlere
git.
Merhaba arkadaslar sistemim 2k uzerine kuurlu bir sistem 64 le cok isim olmaz sanirim ama cok uzun sure upgrade dusunmedigimden ve ram fiuatlari sanirim daha da artacagindan 64 mü alsam garanti olsun diyorum
Xpg lancer 6000mhz cl30
10k 32gb
18k 64gb
Sizce ?
Vallahi 64gb büyük bir fantezi eğer iş ile uğraşmıyorsan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,654
Üyeler
183,872
Son üye
P.U.T.A.
Geri