64Mbps VDSL için modem önerisi.

TP-LINK VN020-G2U
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Keenetic Omni ile Carrier arasında büyük bir fark var mı?
Omni DSL 2.4ghz
Carrier DSL 2.4 ve 5Ghz dual band sahip.
Ayrıca Carrier DSL daha üstün işlemciye sahip

Buradan karşılaştırabilirsin. Omni DSL bu zamanda artık tavsiye etmeyeceğim bir ürün olur, ikinci elde uygun bir rakamdan değerlendirip kabul etmediğiniz sürece.

Wifi olarak iyi olsun yeterli fiber gelmez bizim buralara zaten.
Wi-Fi probleminden kurtulmak istiyorsanız modem değil router almalısınız. Zaten elinizdeki modem 64 MBPS'yi destekliyor. Wi-Fi'yı yani içindeki router iyi olmadığı için 64 MBPS'yi almakta zorlanabilirsiniz. Çözümü ise bir router almak. Mercusys MR80X'i öneririm.

Wi-Fi probleminden kurtulmak istiyorsanız modem değil router almalısınız. Zaten elinizdeki modem 64 MBPS'yi destekliyor. Wi-Fi'yı yani içindeki router iyi olmadığı için 64 MBPS'yi almakta zorlanabilirsiniz. Çözümü ise bir router almak. Mercusys MR80X'i öneririm.
Hocam modem bozuldu bizim ondan istiyorum acil olarak almamız lazım.

biraz geç açılır bazen bağlanmaz ama güzel modemdir hiç kopma yapmadı 2 senedir taş gibi
kendim kullanıyorum
tabi ben 500 TL'ye almıştım orası ayrı
Türknet sitesine baktım modemi oradan hat üstüne almak için ama nasıl alındığını bulamadım.

Türknet sitesine baktım modemi oradan hat üstüne almak için ama nasıl alındığını bulamadım.
Ha, anladım. O zaman modem alabilirsiniz tabii.

Hocam extra dsl öneririm keeneticten şaşmayın kuzenim kullanıyor her gün konuşuyoruz vallahi modem 5 bilemedim 10 dakikada açılıyor

Geri