6500 XT alınır mı önerir misiniz?

Reaksiyon skoru
55
RX 580 8GB ekran kartım var , Asetto Corsa da grafik moduyla 40-50 fps alıyorum , 6500xt de afmf 2 özelliği var bu karta geçiş yapmalı mıyım kullananlar bu kart hakkında ne düşünüyor?

6500xt çok başarısız bir kart

6500xt çok başarısız bir kart
VRAM olarak düşük evet ama testlerine baktığımız zaman Rx580 8gb ekran kartından daha güçlü ayrıca afmf 2 desteği de var , bu teknoloji oyunlarda FPS'i 1.5 - 2 katına çıkarıyor hocam.

rx 580 den 6500 xtye geçmeye bence değmez en kötü 6600 bak derim ama fiyat ölüyse düşünülebilir

Fiyatını söyler misin uygun mu değil mi söyleyim. Ona göre farklı önerilerde bulunayım.
Sahibinden param güvende ile 3-3.5k fiyatı var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rx 580 den 6500 xtye geçmeye bence değmez en kötü 6600 bak derim ama fiyat ölüyse düşünülebilir
Oyunlarda bariz farklar oluyor hocam , testlerine baktım isterseniz afmf 2 testlerine sizde bakın

Pahalı. Facebook kullanıyorsan gpu world sayfasında çok güvenilir satıcılar var 6600ler 3.5-4 arasında. Kullanmıyorsan da fb hesabı aç 2dk oralarda referanslı satıcılardan elden veya aracıyla falan almaya çalış. Sahibindende çok daha pahalıya satıyorlar kartları insanlar.

Pahalı. Facebook kullanıyorsan gpu world sayfasında çok güvenilir satıcılar var 6600ler 3.5-4 arasında. Kullanmıyorsan da fb hesabı aç 2dk oralarda referanslı satıcılardan elden veya aracıyla falan almaya çalış. Sahibindende çok daha pahalıya satıyorlar kartları insanlar.
Bunu söylediğiniz iyi oldu hocam teşekkür ederim.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyunlarda bariz farklar oluyor hocam , testlerine baktım isterseniz afmf 2 testlerine sizde bakın
4 civarı rx 6600 bulursun ucuzda değilmiş fiyatı

Geri