Şuan bu şekilde de iyi sistem fakat bazı oyunlarda fpsimin daha yüksek olmasını istiyorum o yüzden hem ekran kartı hem işlemciyi güncelleyeceğim.Bu şekilde gayet iyi. İlla güncelleme yapmak istiyorum diyorsan ekran kartı yerine AM5 sokete geçmeni öneririm.
Thermaltake Smart BX1 hocamPSU niteliğine bağlı olarak sanırım 5070 Ti. RX 9070 XT daha fazla güç çekiyor.
hocam bütçe nedir yükseltme içinŞuan bu şekilde de iyi sistem fakat bazı oyunlarda fpsimin daha yüksek olmasını istiyorum o yüzden hem ekran kartı hem işlemciyi güncelleyeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Thermaltake Smart BX1 hocam
Upgrade olarak 9070 ile problem olmadan kullanabilirsin işlemci olarakta AM5 kanadına geçip 7500F seçebilirsin en mantıklı ve sorun çıkarmayacak sistem bu olur.Arkadaşlar merhaba bilgisayarımı biraz upgrade etmek istiyorum,
Ekran kartım rx6700xt
İşlemci r5 5600
Psu 650w
650watt psu en fazla hangi ekran kartı ve işlemci ikilisini kaldırır.
SPL in PSU database inden gördüğüm kadarıyla 2 versiyonu var. 2018 üretimleri, TR de "güvenilir ama gaza gelme" diyebileceğimiz PSU lar ile muadil. Üretimi 2024 olanlarda DC-DC Regülatör kullanılmış onlar daha iyi.
belli bir bütcem yok hocam aşırı yüksek fiyatlar olmadığı sürece kafama yatanı alacağım.hocam bütçe nedir yükseltme için
650w psu 9070i kaldırır mı hocam.Upgrade olarak 9070 ile problem olmadan kullanabilirsin işlemci olarakta AM5 kanadına geçip 7500F seçebilirsin en mantıklı ve sorun çıkarmayacak sistem bu olur.
hocam 1.5 sene falan oldu sanırım alalı muhtemelen eski versiyondur.SPL in PSU database inden gördüğüm kadarıyla 2 versiyonu var. 2018 üretimleri, TR de "güvenilir ama gaza gelme" diyebileceğimiz PSU lar ile muadil. Üretimi 2024 olanlarda DC-DC Regülatör kullanılmış onlar daha iyi.
Özetle fazla gaza gelip 650w ı dibine kadar zorlama. 600 veya 550w bir PSU muş gibi düşünmen en sağlıklısı.
Kendi sistemimde 600w kullanıyorum ve önerdiğim parçalar ile benzer tüketimi olan Kart ve işlemci önerdim sorun olmadan kullanabilirsiniz.belli bir bütcem yok hocam aşırı yüksek fiyatlar olmadığı sürece kafama yatanı alacağım.
650w psu 9070i kaldırır mı hocam.
hocam 1.5 sene falan oldu sanırım alalı muhtemelen eski versiyondur.