650W psu önerisi yaparmısınız?

Dediğim gibi, arada illâ ki çürükler çıkar. Sadece çürükleri görüp değerlendirirseniz, piyasadaki hiçbir güç kaynağını güvenle kullanamazsınız. ASUS ROG Strix’ler de nadiren olsa patlayabiliyor; mükemmellik, tamamen hatasız olmaktan değil, genel güvenilirlikten geçiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her konuda üstün değil. Ayrıca o rehberi ben yazdım zaten.
fsp ya da msı benım babamın malı degıl burdakı tartısma gereksız fsp ya da msı alnca benım cebıme para gırmıyor aynı sekılde senınde cebıne para gırmyor benim arastırdıgım zaman msın patlama sorunlarını gordukten sonra kımseye msı onermedım ve msı almadım suan kullandıgm sıstem ımzada yazıyor hydro k kullanıyorum ve bundan oncekı sıstemımde de hyper h3 vardı onu da 2 sene kllandm bır sknt gormedım

kullanıp sorun yasamadıgım ve sorunları msı modellerıne gore daha hafıf oldugu ıcın onerıyorum teknık bılgım oldugu ıcın degıl

fsp ya da msı benım babamın malı degıl burdakı tartısma gereksız fsp ya da msı alnca benım cebıme para gırmıyor aynı sekılde senınde cebıne para gırmyor benim arastırdıgım zaman msın patlama sorunlarını gordukten sonra kımseye msı onermedım ve msı almadım suan kullandıgm sıstem ımzada yazıyor hydro k kullanıyorum ve bundan oncekı sıstemımde de hyper h3 vardı onu da 2 sene kllandm bır sknt gormedım
Siz yaşamayınca kötü olduğu anlamına gelmiyor. Daha geçenlerde Hyrdo k pro'nun ana trafosunun ağır yük altında yandığı ile alakalı bir konu gördüm. FSP hyper modeli hakkıda da en az 15 tane tangur tungur ses geldiğiyle alakalı konu görebilirsin. Patlama kısmı içinde geçerli.

Aralarda illaki çürük çıkar.

Dediğim gibi, arada illâ ki çürükler çıkar. Sadece çürükleri görüp değerlendirirseniz, piyasadaki hiçbir güç kaynağını güvenle kullanamazsınız. ASUS ROG Strix’ler de nadiren olsa patlayabiliyor; mükemmellik, tamamen hatasız olmaktan değil, genel güvenilirlikten geçiyor.

Her konuda üstün değil. Ayrıca o rehberi ben yazdım zaten.
Peki sizce tam olarak ne almalıyım ikinizde bir öneri yaparmsınız?
Bende biraz araştırıpmaklıma yatanı alırım.

Peki sizce tam olarak ne almalıyım ikinizde bir öneri yaparmsınız?
Bende biraz araştırıpmaklıma yatanı alırım.
hocam o arkadas psu hakkında teknık bılgıye sahıp onun onerdıgnı deltayı alın

Geri