65K Bütçe 2K Oyun İçin PC Toplama

işlemci de benim için önemli hocam. 9700x tarzı bir şey düşünüyordum. o soğutucu olmamış sanki phantom spirit falan daha mantıklı geldi F/P olarak
Aynı soğutucunun farklı versiyonunu 9800X3D için kullanıyorum gayet memnunum.
2K için 9700x şart değil ama ileriye dönük daha iyi bir tercih olur tabi ki.

işlemci de benim için önemli hocam. 9700x tarzı bir şey düşünüyordum. o soğutucu olmamış sanki phantom spirit falan daha mantıklı geldi F/P olarak
arkadaşın attığı tebilon sistem fena değil psu da güzel onu alsanız fena olmaz.

7800x3d çok iyi bir işlemci bence tebilondaki sistem çok iyi ama işlemci soğutucusu olarak 240mm en az tercih edilmeli birde kasa olarak 800tl farkla ventoya geçebilirsin FSP güç kaynağı kullandıkları için daha iyi olabilir

7800x3d çok iyi bir işlemci bence tebilondaki sistem çok iyi ama işlemci soğutucusu olarak 240mm en az tercih edilmeli birde kasa olarak 800tl farkla ventoya geçebilirsin FSP güç kaynağı kullandıkları için daha iyi olabilir
içindeki psu zaten b tier gerek yok. 7800x3d'yi adam akıllı kule tipiyle de tutarsın zaten sıvı soğutma pek tercihim değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Attığımı alsanız iyidir hocam bu bütçeye pek bir şey bulamadım.
toplama ile ne yapabiliriz hocam aşağı yukarı?

Şöyle bir şey yaptım ama kendimden hiç emin değilim.

AMD Ryzen 7 7800X3D
14.878 tl

Biostar B650MP-E PRO
4.541 tl

KIOXIA EXCERIA PRO 1TB ssd
3.359 tl

Gigabyte Radeon RX9070XT
https://www.incehesap.com/gigabyte-...56bit-gaming-ekran-karti-fiyati-80230/?v=1.90
32.879 tl

Patriot 32GB(2x16) Viper Venom
4.099 tl

Arctic Freezer 36 DUO
https://www.amazon.com.tr/dp/B09VH4...B09VH4YDS9&psc=1#averageCustomerReviewsAnchor
1.875 TL

XPG Valor Mesh Siyah RGB Mid Tower 750W 80+ Gold Gaming Kasa
4709 tl

Toplam: 66340 tl

içindeki psu zaten b tier gerek yok. 7800x3d'yi adam akıllı kule tipiyle de tutarsın zaten sıvı soğutma pek tercihim değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

toplama ile ne yapabiliriz hocam aşağı yukarı?
Sistemin aynısını Akakçeden toplayın isterseni ekran kartı ile işlemciyi ikinci el alın.

güzel güzel @yusuf7878 tier liste güzel duruyor detaylı incelemesi var mı ?
Güzel. Ripple testi yok fakat regulasyonu iyi duruyor. İçinde nippon chemi con ağırlıklı kullanılmış. Filtrelemede Elite de kullanılmış. EMI filtresi tam. Hatta kapasitörlerin deşarj olması için devre bile kullanılmış. Bunun dışında biraz sesli denmiş.

Güzel. İncelemesine baktım ripple testi yok fakat regulasyonu iyi duruyor. İçinde nippon chemi con ağırlıklı kullanılmış. Filtrelemede Elite de kullanılmış. EMI filtresi tam. Hatta kapasitörlerin deşarj olması için devre bile kullanılmış. Bunun dışında biraz sesli denmiş.
yarısını anlamadım ama iyi herhalde :D

Geri