6600 xt ekran kartı ısınıyor mu

Beyler böyle bişey gördüm ekran kartı kullanımı 0 ama 59 derece
kanka yine diyorum çok gibi ben valo oynuyorum 45-55 maks çok nadir çıkıyor 55 de genelde 45-50

Ekler

• IMG_20220428_224035.jpg
    IMG_20220428_224035.jpg
    1.6 MB · Hit: 39
Normal değil hocam. Garanti ile görüşün.

XFX'in 3 fanlı modelini kullanıyordum bu tarz sıcaklıklar alıyordum bende önerim fan hızını biraz arttırmanız olur 70 derecelere gelince arttırmayı durdurmanız yeterli

Kasanız iyi hava alıyor mu? Kasa modeli nedir?

Bende asus dual modeli var.Kasa altta hava da almıyor doğru düzgün ama hiç 65°C'yi geçmedi.Normal değil bu sıcaklıklar.

Neden 2. slota takılı ekran kartı
Anakartı yeni aldım şimdi gördüm slotu oraya takıcam şimdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostlar amd ayarlarından varsayılanlara falan aldım oyuna girdim sizin söylediğiniz değerlere geldi şuanlık yani ayarlardan kaynaklıymış

Anakartı yeni aldım şimdi gördüm slotu oraya takıcam şimdi
Eğer ekran kartı sıcaklığına görev yöneticisinden bakıyorsan görev yöneticisinde yazan sıcaklık ekran kartının en sıcak noktasındaki sıcaklığı gösteren sensörün okuduğu değerdir. Oranın 80 olması normal. Burda 60-65 derece diyenler çekirdeğin en sıcak noktasına bakmıyorlar. Ayrıca üst slota tak çok önemli.

Asus Dual 6600 XT kullanıyorum 60 dereceyi geçmiyor. AMD'nin kendi yazılımından bakabilir misin kaç gösteriyor? Hot spot desek yine o kadar olmuyor o da 71-72 falan oluyor.

1. slota takın. Önü belki kapandığı için hava almıyor olabilir. Ama yine bir tuhaflık var.

Eğer ekran kartı sıcaklığına görev yöneticisinden bakıyorsan görev yöneticisinde yazan sıcaklık ekran kartının en sıcak noktasındaki sıcaklığı gösteren sensörün okuduğu değerdir. Oranın 80 olması normal. Burda 60-65 derece diyenler çekirdeğin en sıcak noktasına bakmıyorlar. Ayrıca üst slota tak çok önemli.
Amd yazılımında da aynı değer vardı iki yerden de baktım ama şuan kullanım %1 2 ve sıcaklık 35 oldu fan hızı ise 940 rpm de bu normalmi peki sizce

Geri