Muhammet59
80+
- Reaksiyon skoru
- 172
kanka yine diyorum çok gibi ben valo oynuyorum 45-55 maks çok nadir çıkıyor 55 de genelde 45-50Beyler böyle bişey gördüm ekran kartı kullanımı 0 ama 59 derece
kanka yine diyorum çok gibi ben valo oynuyorum 45-55 maks çok nadir çıkıyor 55 de genelde 45-50Beyler böyle bişey gördüm ekran kartı kullanımı 0 ama 59 derece
Beyler böyle bişey gördüm ekran kartı kullanımı 0 ama 59 derece
Kasanız iyi hava alıyor mu? Kasa modeli ned
Neden 2. slota takılı ekran kartıMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dark marka çok geniş değil ama bu derece olması normal değil gibi
Anakartı yeni aldım şimdi gördüm slotu oraya takıcam şimdiNeden 2. slota takılı ekran kartı
Eğer ekran kartı sıcaklığına görev yöneticisinden bakıyorsan görev yöneticisinde yazan sıcaklık ekran kartının en sıcak noktasındaki sıcaklığı gösteren sensörün okuduğu değerdir. Oranın 80 olması normal. Burda 60-65 derece diyenler çekirdeğin en sıcak noktasına bakmıyorlar. Ayrıca üst slota tak çok önemli.Anakartı yeni aldım şimdi gördüm slotu oraya takıcam şimdi
Amd yazılımında da aynı değer vardı iki yerden de baktım ama şuan kullanım %1 2 ve sıcaklık 35 oldu fan hızı ise 940 rpm de bu normalmi peki sizceEğer ekran kartı sıcaklığına görev yöneticisinden bakıyorsan görev yöneticisinde yazan sıcaklık ekran kartının en sıcak noktasındaki sıcaklığı gösteren sensörün okuduğu değerdir. Oranın 80 olması normal. Burda 60-65 derece diyenler çekirdeğin en sıcak noktasına bakmıyorlar. Ayrıca üst slota tak çok önemli.