Neler Yeni

6k - 7k arası en mantıklı oyuncu koltuğu

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
Bütçe
7000
arkadaşlar bütçe max 7k taksitli olması önemli faizsiz
boy 190 kilo 70
uzun ömürlü ve en rahat olan koltuğu arıyorum
açıkcası 3 koltuk dikkatimi çekti kesinlikle hawk fab değil

xdrive anka kumaş gri
exvega andromeda 2024
worrior kratos

görüntü ve ayak uzatma açısından cidden kratos çok şekil duruyor yılan gibi ama destek yastıkları yok ve uzun ömürülük konusunda fikrim yok

andromedaya çok rahat diyorlar ama marka ve uzun önürlülük konusunda fikrim yok

anka ise aralarında en garanti olanı olarak gözüme geliyor hem biraz şık hem rahat diyorlar ama kratos ve andromeda kadar rahatmı bilmiyorum

önerilerinize açığım

goku010203

80+ Bronze
boy 190 kilo 70

xdrive anka kumaş gri
exvega andromeda 2024
worrior kratos

görüntü ve ayak uzatma açısından cidden kratos çok şekil duruyor yılan gibi ama destek yastıkları yok ve uzun ömürülük konusunda fikrim yok

anka ise aralarında en garanti olanı olarak gözüme geliyor hem biraz şık hem rahat diyorlar ama kratos ve andromeda kadar rahatmı bilmiyorum

önerilerinize açığım
Ofis koltuğu al.
Yorum yapacak isem bunlardan hiçbiri, özellikle exvega ve worrior kratosu özellikle elerdim.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Lloyd
boy 190 kilo 70

xdrive anka kumaş gri
exvega andromeda 2024
worrior kratos

önerilerinize açığım
Anka en mantıklı seçenek gibi. Tabii denemeden almak az da olsa risk teşkil ediyor.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Lloyd

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buradan bulunduğunuz şehirdeki satış merkezinin (varsa) yerini öğrenebilirsiniz.
Başka hangi mağazalarda bulunduğu hakkında da pek bir bilgim yok.
ben kadıköydekine gideyim yarın tabi önceden arayıp sorarım ellerinde anka varmıymış deneyebileceğim şekide
Mesaj otomatik birleştirildi:

hawk ve anka arasında hangsini tercih ederdiniz

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Lloyd
ben kadıköydekine gideyim yarın tabi önceden arayıp sorarım ellerinde anka varmıymış deneyebileceğim şekide
Mesaj otomatik birleştirildi:

hawk ve anka arasında hangsini tercih ederdiniz
Vardır yüksek ihtimal. Garanti mevzusunu da sorarsanız iyi olur, bir sorunla karşılaşmanız durumunda çözümlemek için.

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vardır yüksek ihtimal. Garanti mevzusunu da sorarsanız iyi olur, bir sorunla karşılaşmanız durumunda çözümlemek için.
evet haklısınız hocam teşekkürler alırken koçtaştan alacağım sepette 6800 oluyor yapıkredi ile peşin fiyata 7 taksit yapıyor ve 400tl worldpuan hediye ediyor 7 taksit ile 6400e almış olacağım inşallah bakalım güzel olacak gibi bir soun yaşamazsak

worrior un görüntüsü çok hoşumna girtmişti aslında cidden razer iskur havası var yılan gibi ki bu istediğim o havalı oyuncu koltuğu şekli ama kalite daha önemli olacaktır sonuçta

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Yunus Emre Uzun
boy 190 kilo 70

xdrive anka kumaş gri
exvega andromeda 2024
worrior kratos

önerilerinize açığım
hocam yazdığınız ürünleri detaylı bilmiyorum fakat bildiğim bir şey var ayakları metal olması lazım plastikten olunca kırılıyor metal ayaklı olması yeterli tekerleklerden bahsetmiyorum

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
hocam yazdığınız ürünleri detaylı bilmiyorum fakat bildiğim bir şey var ayakları metal olması lazım plastikten olunca kırılıyor metal ayaklı olması yeterli tekerleklerden bahsetmiyorum
evet hocam hepsinde metal zaten diye biliyorum anka modelini sipariş verdim

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Lloyd
evet haklısınız hocam teşekkürler alırken koçtaştan alacağım sepette 6800 oluyor yapıkredi ile peşin fiyata 7 taksit yapıyor ve 400tl worldpuan hediye ediyor 7 taksit ile 6400e almış olacağım inşallah bakalım güzel olacak gibi bir soun yaşamazsak

worrior un görüntüsü çok hoşumna girtmişti aslında cidden razer iskur havası var yılan gibi ki bu istediğim o havalı oyuncu koltuğu şekli ama kalite daha önemli olacaktır sonuçta
Şu anki fiyatı epey uygun duruyor Anka'nın. Warrior markası da şüpheli benim gözümde, kalitesinden emin değilim; olumlu yorumuna da rastlamadım henüz. Özellikle koltuk özelinde garanti mevzusu çok önemli olduğundan tanınan markalara yönelmek daha iyi olacaktır.

evet hocam hepsinde metal zaten diye biliyorum anka modelini sipariş verdim
Hayırlı olsun hocam, umarım memnun kalırsınız.

holyeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
gokhan
6350 ye anka alınır mı dostlar? Terleme durumu ne acaba

Top Bottom