Neler Yeni

7.1 Fiziksel Surround ne oluyor?

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
1 haftadır kulaklık arıyorum. Stereo da karar kilmistim ama bulamiyorum, ya 100₺ çöp kulaklıklar var ya da 350₺+ kulaklıklar var. 250-325 arasi bir sey ariyorum. Sanal 7.1 almak istemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

https://www.rushtr.com/urun/rush-he...urround-rgb-oyuncu-kulakligi-gaming-kulaklik/ bu kulaklık 7.1 fiziksel surround mış, doğru mu? doğruysa ucuz değil mi? kullanan varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Sanal 7.1 e hiç bulasma. Tamamen pazarlama tekniği hiç bir yararı yok. bütceni 50 TL kadar daha arttırıp drop plus neden düşünmüyorsun? Ses kalitesi ve mikrofon kalitesi gayet iyi bence.

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanal 7.1 e hiç bulasma. Tamamen pazarlama tekniği hiç bir yararı yok. bütceni 50 TL kadar daha arttırıp drop plus neden düşünmüyorsun? Ses kalitesi ve mikrofon kalitesi gayet iyi bence.
sanal almayacsagim zaten de bu eğer gerçekten fiziksel ise bunu bir şekilde alirim. 30₺ sıkıntı değil, link veya tam isim verir misin bir bakayim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Drop Plus önerebilirim o kulaklık önüne.
bu da mı attığım gibi fiziksel?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
sanal almayacsagim zaten de bu eğer gerçekten fiziksel ise bunu bir şekilde alirim. 30₺ sıkıntı değil, link veya tam isim verir misin bir bakayim?
knk bana kalırsa hiç 7.1 alacağım diye şartlandırma kendini. Geçrek 7.1 i yaşamak istiyorsan 2000 tl yi gözden çıkarıp asus rog falan alman lazım. https://www.trendyol.com/rampage/rm...li-surround-gaming-oyuncu-kulaklik-p-39194975 Sen bunu al. Oyunlarda ses kasmana falan sıkntı çıakrtmaz. Yazılımı vs de var. Müzik ayarıda yaparsın kendine.

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knk bana kalırsa hiç 7.1 alacağım diye şartlandırma kendini. Geçrek 7.1 i yaşamak istiyorsan 2000 TL yi gözden çıkarıp asus rog falan alman lazım. https://www.trendyol.com/rampage/rm...li-surround-gaming-oyuncu-kulaklik-p-39194975 Sen bunu al. Oyunlarda ses kasmana falan sıkntı çıakrtmaz. Yazılımı vs de var. Müzik ayarıda yaparsın kendine.
anladım ben zaten stereo kulaklık arıyorum. ancak fiyati uygun fiziksel 7.1 olursa onu da alirim. bu attığım linkteki fizikselmis sizce doğru mu? kulaklığın hiçbir incelemesi yok.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
ah öyle deme usta.
benim asus rog delta S baya baya iyi.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
anladım ben zaten stereo kulaklık arıyorum. ancak fiyati uygun fiziksel 7.1 olursa onu da alirim. bu attığım linkteki fizikselmis sizce doğru mu? kulaklığın hiçbir incelemesi yok.
fiziksel olup olmadığından bilgim yok. Ama sanaldır. Çok yaygın bir kulaklık. Burda da kullanan çok kişi var. Bende test ettim hoşuma gitti.

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Onur Can
Bildiğim kadarı ile gerçek 7.1 var o kulaklıkta. Ucuz olma durumu, marka, malzeme kalitesi, ses kalitesi vs. gibi durumlardandır.

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,886
İsim
Okan Aslantaș
Bildiğim kadarı ile gerçek 7.1 var o kulaklıkta. Ucuz olma durumu, marka, malzeme kalitesi, ses kalitesi vs. gibi durumlardandır.
7.1 sanal var drop plusta da yanlis bilgilendirmeyiniz ancak sanal dahi olsa rekabetci oyunlarda kisilerim nerden geldigini anlayabiliyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,799
Üyeler
163,726
Son üye
khanivore23
Top Bottom