Neler Yeni

7/12k araai headset kulaklik önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Serkan karakaya
Beyler headset kulaklık istiyorum üst düzey bir şey arıyorum. Hem dışarı kullanabilicegim , hem pc de oyun oynarken ses kasabileceğim hemde iyi bir müzik deneyimi alabileceğim bir şey olsun istiyorum . Kablosuz olacak,klasik gaming kulaklık gibi gözükmesin hoş görüntüsü olsun, fiyat 7/12 k arası olabilir.
Mesela görünüş olarak şu kulaklık baya hoş gözüküyor fiyatı biraz fazla buna benzer muadillerini atarsanız sevinirim

Ekler

• Screenshot_20240928_211850_Chrome.jpg
    Screenshot_20240928_211850_Chrome.jpg
    825.2 KB · Hit: 26

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
@Perfectshot06 hocam sen sanırım bilgilisin kulaklık konularında

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,007
İsim
Oğuz Oğuz
Beyler headset kulaklık istiyorum üst düzey bir şey arıyorum. Hem dışarı kullanabilicegim , hem pc de oyun oynarken ses kasabileceğim hemde iyi bir müzik deneyimi alabileceğim bir şey olsun istiyorum . Kablosuz olacak,klasik gaming kulaklık gibi gözükmesin hoş görüntüsü olsun, fiyat 7/12 k arası olabilir.
Mesela görünüş olarak şu kulaklık baya hoş gözüküyor fiyatı biraz fazla buna benzer muadillerini atarsanız sevinirim
momentum 4 ses olarak iyidir de oyun için bilemedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Serkan karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
momentum 4 ses olarak iyidir de oyun için bilemedim.
Gaming kulaklık olarak almıyorum. Çok iyi gaming özellikleri olmasada olur. 1. Önceliğim müzik kalitesi, sesi çok iyi bir şekilde almak istiyorum, zaten cs gibi oyunlar oynamiorum, en fazla pubg de ses dinlerim,

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,007
İsim
Oğuz Oğuz
Gaming kulaklık olarak almıyorum. Çok iyi gaming özellikleri olmasada olur. 1. Önceliğim müzik kalitesi, sesi çok iyi bir şekilde almak istiyorum, zaten cs gibi oyunlar oynamiorum, en fazla pubg de ses dinlerim,
Ama işte Bluetooth olmaz. PC de gecikme yaratır. PC içinde kullanacak isen 2.4ghz kullanan bir kulaklık almalısın.

Top Bottom