Gayet iyi değerler.Bilgisayarı alalı 7 ay oldu ve crystaldirkmark ve crystaldiskinfo programlarıyla test ettim. Sizce ne durumda? (Kutuda yazan değerler 2000 okuma ve 1500 yazma)
Hava almayan bir kasa kullanıyorum sıcaklık değerlerini ona göre değerlendirelim
Kanıt olsun diye attım zatenkronik sorunlu diyenlere su tsubasada iki ayakla 2 kişi ile havada vurulan bir vuruş vardı ya ondan yapıcam.
neee!Dandik kasadan iyi ssd mi lan noluyo lan?
iyi o zaman.Kanıt olsun diye attım zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
neee!
Kamera şakası mı arkadaşlar?Kanıt olsun diye attım zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
neee!
Sırf bir arkadaşta iyi diye ona kronik sorunlu ssd sınıfından ayırmak saçma olur. Neyse ben 100tl daha fazla veririm yine de eşek james almam.kronik sorunlu diyenlere su tsubasada iki ayakla 2 kişi ile havada vurulan bir vuruş vardı ya ondan yapıcam.
Kronik sorunlu (!)kronik sorunlu diyenlere su tsubasada iki ayakla 2 kişi ile havada vurulan bir vuruş vardı ya ondan yapıcam.
zaten o listede değil m2leri sıkıntılı olanlar le sata ssdler.Sırf bir arkadaşta iyi diye ona kronik sorunlu ssd sınıfından ayırmak saçma olur. Neyse ben 100tl daha fazla veririm yine de eşek james almam.
O da doğru m2 lerinin bu zamana kadar ısındığını duymadım da yine de almam dediğim gibi.zaten o listede değil m2leri sıkıntılı olanlar le sata ssdler.
asker nisan al!Kronik sorunlu (!)