7 bin tl ye arc a750 aldım

mehmetys

80+
Reaksiyon skoru
0
arkadaşlar merhaba 2. elde 7 bin tl ye 1.5 yıl garantisi devam eden bir arc a750 aldım sizce hata mı yaptım hala iade etme sansım var iade etmem gerekiyorsa ne almalıyım

arkadaşlar merhaba 2. elde 7 bin tl ye 1.5 yıl garantisi devam eden bir arc a750 aldım sizce hata mı yaptım hala iade etme sansım var iade etmem gerekiyorsa ne almalıyım
Kral bu 3. söyleyişim anlamak mı istemiyorsun?
Driver sorunlu intel A serisi, bir sonraki B serisinde bile net değil bu durum. Kronik model, ALINMAZ.

8-9k civarı 6700xt bulabilirsen mantıklı olur onun harici elindeki kart güzel.

Kral bu 3. söyleyişim anlamak mı istemiyorsun?
Driver sorunlu intel A serisi, bir sonraki B serisinde bile net değil bu durum. Kronik model, ALINMAZ.
Kardeşim bırak alcaksa alsın görsün ne olduğunu bizene ondan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İade mi edeyim ne diyosunuz
Kart iyi mal ama hala tam sorunları çözülemedi o yüzden önermiyorum

Kardeşim almadan önce açsanıza konuyu. Arc serisi driver sorunlu hala da çözülmedi.

Kardeşim bırak alcaksa alsın görsün ne olduğunu bizene ondan

Kart iyi mal ama hala tam sorunları çözülemedi o yüzden önermiyorum
Ya kanka anlamiyon heralde konunun açıklamasında dedim ya onermiyorsaniz bu fiyata ne alınır diye bana 7600 xt kartlarını öneriyorsun 7600 xt şuanda 8.5k civari

Hocam garantili vs ya hani 1660s den buna geçtim bir süre kullanabilirmiyim acaba
Bir süre kullan garantisi bitmeden satabilirsen yararına olur 2-3 gün test et yazılım sorunu yaşayacak mısın vb. ona göre iade et.

Değmez o karta o para...

Bunu iade etmem aynı paraya hangi kartları alabilirim acaba

Konu açmış, arkadaşlar gereken cevabı vermiş, ama konu sahibi arc fanatiği olduğu için almış herhalde
Hayır arc i zaten aldim iade edecektim şuanda da mevcut durumda ne yapmalıyım onu soruyorum size

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,412
Üyeler
187,951
Son üye
wastageeeaq
Geri