Neler Yeni

7 bine ne alayım

Tbagbagwell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Ömer Can Yıldırım
Hocam seyahat ediceğini yazmamışki ? O zaman macbook alır ne işi var gaming laptopla. Bizim paranın bir değeri yok. Ona göre kaliteli öneri yapın derim. 7 8 bine kadar olan laptopların benim gözümde soğutması kötü BENCE.Laptop konusunda eğer sağlam bir tepki istiyorsam msı'dan başkasını tercih etmem
Reyizim ağır boş yapmışsın be. Öneriye gelince kaçırma bunu.

Edit: Halihazırdaki laptopum bu benim. 8gb ram yükseltmesi yaptım kullanıyorum. Sorunuz varsa fırlatın gelsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Doğan Tok
bunu al performansından pişman olmassın parasının hakkını verir depolama ve ram biraz eksik kalabalir sorun olmaz ileride eklersin işlemcisi ve ekran kartı ni uprage yapamassin ama unutma bu model gayet sağlam dir ben de farklı bi modelinden kullanıyorum gerçekten canavar gibi

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Enes Bahadır
Abra yerine. Tulpar bakmanı öneririm i. Abra serileri donanımsal olarak hatalı oluyor mavi ekran hataları çok oluyor. Tek tük temiz sorunsuz cihaz gördüm. 7 8 arkadaşımda var hepsi sorunlu çözüyolar bi şekilde ama güncelleme gelirse çözene kadar vay haline. Tulparlar çok daha iyi bak 1 tane atayım sana hemen

Edit : notebooklar güncellenmiş en ucuz tulpar 10 bin küsür olmuş oda 2060 ekran kartlı. Mecbur abra olacak. Abralarda çıkmış 8 bine yazık olmuş çok pahalı ...

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Doğan Tok
Reyizim ağır boş yapmışsın be. Öneriye gelince kaçırma bunu.

Edit: Halihazırdaki laptopum bu benim. 8gb RAM yükseltmesi yaptım kullanıyorum. Sorunuz varsa fırlatın gelsin.
panelin kac hz dostum ?
fena değil geçenlerde öneri için bu pc yi arıyodum gayet güzel model ama panel 60 hz se ben tercih etmem şöyle söyleyeyim ultrada oynamam medium-high da oynarım 144hz ekranın tadını çıkarırım daha iyi benim şahsi fikrim bendeki laptop 1650 li
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abra yerine. Tulpar bakmanı öneririm i. Abra serileri donanımsal olarak hatalı oluyor mavi ekran hataları çok oluyor. Tek tük temiz sorunsuz cihaz gördüm. 7 8 arkadaşımda var hepsi sorunlu çözüyolar bi şekilde ama güncelleme gelirse çözene kadar vay haline. Tulparlar çok daha iyi bak 1 tane atayım sana hemen

Edit : notebooklar güncellenmiş ennuc6z tulpar 10 bin küsür olmuş oda 2060 ekran kartlı. Mecbur abr olacak. Abralarda çıkmış 8 bine yazık olmuş çok pahalı ...
bende de var abra ve cidden mavi ekran sorunu yaşadım servise yolladım bu pazartesi ama ilk aldığımda sorunsuzdu ya bellekde sorun var yada son windows güncellemesi yüzünden oldu diye düşünüyorum ama her abra da olmuyor bendeki a7 benim arkadasda a5 lerden birisi var onda hic bir sıkıntı olmamış 4-5 aydır kullanıyor bu arada arkadaşların nasıl çözmüs mavi erken sorununu servise falan göndermişlermi

Tbagbagwell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Ömer Can Yıldırım
panelin kac hz dostum ?
fena değil geçenlerde öneri için bu PC yi arıyodum gayet güzel model ama panel 60 hz se ben tercih etmem şöyle söyleyeyim ultrada oynamam medium-high da oynarım 144hz ekranın tadını çıkarırım daha iyi benim şahsi fikrim bendeki laptop 1650 li

bende de var abra ve cidden mavi ekran sorunu yaşadım servise yolladım bu pazartesi ama ilk aldığımda sorunsuzdu ya bellekde sorun var yada son windows güncellemesi yüzünden oldu diye düşünüyorum ama her abra da olmuyor bendeki a7 benim arkadasda a5 lerden birisi var onda hic bir sıkıntı olmamış 4-5 aydır kullanıyor bu arada arkadaşların nasıl çözmüs mavi erken sorununu servise falan göndermişlermi
Panel 60hz. Evet temel eksiği bu zaten. Bana 60 fps yetiyor ama ya. Ultrada grafik şöleni yaşıyorum.:D Ayrıca 1-1.5 k ya 144 monitor almak mümkün ama ekran kartı yükseltilmiyor malesef.

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Doğan Tok
Panel 60hz. Evet temel eksiği bu zaten. Bana 60 fps yetiyor ama ya. Ultrada grafik şöleni yaşıyorum.:D Ayrıca 1-1.5 k ya 144 monitor almak mümkün ama ekran kartı yükseltilmiyor malesef.
bende ondan bashetttim bendeki monster abra a7 v11.1.3 de
i79750h
gtx1650
256 samsung m2 ssd 16gb(2x8) ram
17.3 inc 144 hz mat led ekran
özetle bunlar bulunmakda tercih ederken düşündüm 1660ti lı alıp tüm oyunları 60hz de ultrada mi oynasam yoksa 1650 li alıp 144hz de medium-high da mı dedim sonra ekran kalitesini seçtim özellikle cs go oynarken baya farkı anlıyorum eski cihazıma göre iyikide ekranı secmişim diyorum şuan yinede

VitoScaletta

80+ Gold
aptalmisin dostum sen neredeyse eşit performanstalar benim tercihim 1650 olurdu sıcaklık değerleri daha stabil

dolar kuru yüzünden tayvanda ayni paraya 2060 lı laptobu zorlarsın
cahilliğini bu kadar belli etmeseydin acıyorum sana arada 10 fps fark var aradaki sıcaklık farkı 2 dereceyi geçmiyor bazen 1650 daha sıcak bile oluyor
raporladım umarım ban yersin

Top Bottom