https://m.trendyol.com/monster/abra...UQAvD_BwE&boutiqueId=411304&merchantId=105286 KESİNLİKLE DEGECEKTİR. ARTAN PARAYLADA EKİPMAN ALİRSİN.Dostlar merhaba 7 8 bine canavar bi laptop önerir misiniz?
Knk laptop Demis.DA-SISTEM/MSI GeForce GTX 1660 VENTUS XS 6G OC 6GB/AMD Ryzen 5 3600/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA
DA-SISTEM/MSI GeForce GTX 1660 VENTUS XS 6G OC 6GB/AMD Ryzen 5 3600/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DA-SISTEM ITOPYA'da.www.itopya.com
Harici ssd hdd falan alirDepolama alanı çok az ama 480gb lık olanlara bak.
Laptop dostumDA-SISTEM/MSI GeForce GTX 1660 VENTUS XS 6G OC 6GB/AMD Ryzen 5 3600/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA
DA-SISTEM/MSI GeForce GTX 1660 VENTUS XS 6G OC 6GB/AMD Ryzen 5 3600/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DA-SISTEM ITOPYA'da.www.itopya.com
Knka cs go da falan kac fps alabilirim akıcı oynatırmıKnk laptop Demis.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Harici ssd hdd falan alir
laptop demişDA-SISTEM/MSI GeForce GTX 1660 VENTUS XS 6G OC 6GB/AMD Ryzen 5 3600/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA
Bilerek yazdım. Yazık günah o paraya laptop alınmaz. Doğru düzgün bir laptop için 10 k yı gözden çıkartmak gerekir. O paraya alacağı laptobu daha az paraya alıcağı sistemi attımKnk laptop Demis.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Harici ssd hdd falan alir
Sana yazık günah kardeşim. Neden hala aynı zihniyettesiniz?Bilerek yazdım. Yazık günah o paraya laptop alınmaz. Doğru düzgün bir laptop için 10 k yı gözden çıkartmak gerekir. O paraya alacağı laptobu daha az paraya alıcağı sistemi attım
Aynı zihniyet ? Mantıklı olan buysa ? Ne zoruna gittiSana yazık günah kardeşim. Neden hala aynı zihniyettesiniz?
Aynen seyehat ederken taşırsın kasayı kardeşim.Aynı zihniyet ? Mantıklı olan buysa ? Ne zoruna gitti
Hocam seyahat ediceğini yazmamışki ? O zaman macbook alır ne işi var gaming laptopla. Bizim paranın bir değeri yok. Ona göre kaliteli öneri yapın derim. 7 8 bine kadar olan laptopların benim gözümde soğutması kötü BENCE.Laptop konusunda eğer sağlam bir tepki istiyorsam msı'dan başkasını tercih etmemAynen seyehat ederken taşırsın kasayı kardeşim.