Neler Yeni

7 kilogram dumbell ideal midir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Onur
Merhabalar, 170 boyunda 57 kiloyum. 3-4 gündür evde şınav, mekik, plank gibi hareketler yapıyorum ve kol kasımda ciddi bir değişim hissetmeye başladım. Üzerine eklemek için 7 kilogram dumbell alıp farklı bölgelerimi de geliştirmek istiyorum. Ailem zayıf olduğumu söyleyip 7 kilo kaslarını yırtar 3.5 kiloluk alsaydın dediler. Sizlerin düşünceleri neler, kendi fikrimce zorlanmak lazım tabii dozunda. Aynı zamanda dumbell ile hareket önerilerinizi de bekliyorum.

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Ahmet Melih Alemdar
Merhabalar, 170 boyunda 57 kiloyum. 3-4 gündür evde şınav, mekik, plank gibi hareketler yapıyorum ve kol kasımda ciddi bir değişim hissetmeye başladım. Üzerine eklemek için 7 kilogram dumbell alıp farklı bölgelerimi de geliştirmek istiyorum. Ailem zayıf olduğumu söyleyip 7 kilo kaslarını yırtar 3.5 kiloluk alsaydın dediler. Sizlerin düşünceleri neler, kendi fikrimce zorlanmak lazım tabii dozunda. Aynı zamanda dumbell ile hareket önerilerinizi de bekliyorum.
Ayarlanabilir Dambıl al tavsiyem. 500g-1 Kg ve 2 Kg şeklinde parçaları var. Kendini geliştirdikçe eklersin

CanAbiGF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Can
İlk başlarda 5 kg başla sonra yavaş yavaş artır.

bixart

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Barkın Marangoz
7 fazla gelebilir 5 bile ilk başta seni zorlar, 5kg ile başla ne zaman hafif gelmeye başlarsa 7-8kgye geçmeni tavsiye ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlanabilir Dambıl al tavsiyem. 500g-1 Kg ve 2 Kg şeklinde parçaları var. Kendini geliştirdikçe eklersin
7 aldım hocam sağolun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk başlarda 5 kg başla sonra yavaş yavaş artır.
7 ile başlayıp sabit kalacağım hocam, çok bo vücut beklentim yok kollarım guclensin yeterli benim için ve karın sırt yapma planım var sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

7 fazla gelebilir 5 bile ilk başta seni zorlar, 5kg ile başla ne zaman hafif gelmeye başlarsa 7-8kgye geçmeni tavsiye ederim
7 aldım valla hocam zorluyor biraz fakat sakatlanmadığım sürece sıkıntı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,007
Üyeler
164,595
Son üye
ahmetcila
Top Bottom