70.000 80.000 KASA ÖNERİLERİ

Reaksiyon skoru
12
Bu ekran kartını tavsiye eder misiniz? Cevap hayır ise hangi ekran kartını tavsiye edersiniz?
70 bin bütçe koydum sadece kasa için diğer bileşenlerim de iyi olsun istiyorum, darboğaz sıkıntım olmasın. Yoksa diğer bileşenleri sadece ekran kartını besleyecek şekilde alabilirim ama bunu istemiyorum.
Ben bu ekran kartını ayrı bir şekilde alıp, kalan bileşenleri toplu şekilde gaming gen den sinerjiden ütopya dan falan almayı düşünüyorum.
Bu bütçeye en canavar kasayı toplayabilir miyiz?
Fikir ve önerilere tamamen açığım.
(AMD düşünmüyorum sadece İntel önerileri alsam memnun olurum)

İşlemci olarak amd intel den daha iyi seçenek olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyunları Hangi çözünürlükte oynayacaksınız?

İşlemci olarak amd intel den daha iyi seçenek olabilir

Oyunları Hangi çözünürlükte oynayacaksınız?
Araba oyunları seviyorum. Forza horizonu mesela full ayarlarda açsın isterim haliyle 70k para vermişiz. WRC9 olsun NFS Payback olsun full ayarlarda en az 100fps versin isterim yani. Oled monitör kullanacağım. Onun dışında soruna cevap verecek olursam 2K diyeyim ama 70K veriyorsam 4k da oynayabileyim.

Bu ekran kartını tavsiye eder misiniz? Cevap hayır ise hangi ekran kartını tavsiye edersiniz?
70 bin bütçe koydum sadece kasa için diğer bileşenlerim de iyi olsun istiyorum, darboğaz sıkıntım olmasın. Yoksa diğer bileşenleri sadece ekran kartını besleyecek şekilde alabilirim ama bunu istemiyorum.
Ben bu ekran kartını ayrı bir şekilde alıp, kalan bileşenleri toplu şekilde gaming gen den sinerjiden ütopya dan falan almayı düşünüyorum.
Bu bütçeye en canavar kasayı toplayabilir miyiz?
Fikir ve önerilere tamamen açığım.
(AMD düşünmüyorum sadece İntel önerileri alsam memnun olurum)
70-80k ya 5070ti lı sistem yapıyorsun o ekran kartına o para mega fazla

Araba oyunları seviyorum. Forza horizonu mesela full ayarlarda açsın isterim haliyle 70k para vermişiz. WRC9 olsun NFS Payback olsun full ayarlarda en az 100fps versin isterim yani. Oled monitör kullanacağım. Onun dışında soruna cevap verecek olursam 2K diyeyim ama 70K veriyorsam 4k da oynayabileyim.
Buna bakabilirsiniz darboğaz oranlarına bakmadım ama gaming gen düşük halletmiştir isterseniz siz bakabilirsiniz

4k oynarsan darboğaz yapmıyor 2k da %10 yapıyor

Son düzenleme:
4k da oynayabileyim diyor o yüzden 9070xt öneriyorum ne olursa olsun

4k da oynayabileyim diyor o yüzden 9070xt öneriyorum ne olursa olsun
Amd o kadar yüksek performans sağlamıyor 5070 ti ile kapışması zor rt ve multiframe gen dlss teknolojileri var ve adam 70k bütçe vermiş f/p yerine performans kartı alması daha iyi olur

Eğer render ile uğraşmayacak ve oyun oynayacaksan kesinlikle amd tercih etmelisin. Grafik kartı tamamen senin tercihin. Ama 70-80k bandında minimum 9070xt veya 5070 ti lı sistem toplayabilirim sana.
AMD 9700x 12400 TL link
asus tuf b650 7300TL link
lexar ares 32 gb 5100 TL link
bitfenix 750w 4750 TL link
gigabyte 9070xt 34000 tl link
samsung 990pro 2 tb link
Sistem bu şekilde 71500 tl yapıyor. ve piyasada satılan bir çok hazır sistemden daha kaliteli parçalar var. Dilersen ekran kartını 5070 ti ile değiştirebilirsin.

Amd o kadar yüksek performans sağlamıyor 5070 ti ile kapışması zor rt ve multiframe gen dlss teknolojileri var ve adam 70k bütçe vermiş f/p yerine performans kartı alması daha iyi olur
5070ti ile kapışması zor mu overclock kapasitesi çok daha geniş ve 5080e kafa tutacak seviyede

5070ti ile kapışması zor mu overclock kapasitesi çok daha geniş ve 5080e kafa tutacak seviyede
Overclock yanlış yapılırsa riskli bir işlem atmadan kullanmayı tercih edebilir insan

Hem rt dlss multiframe gen açarsan nvidia da fps daha da çok artıyor

Son düzenleme:
Sistem bileşenleri güzel duruyor ama bilemedim şimdi diğer yorumları okuyunca direkt bu alınır mı

Overclock yanlış yapılırsa riskli bir işlem atmadan kullanmayı tercih edebilir insan

Hem rt dlss multiframe gen açarsan nvidia da fps daha da çok artıyor
Overclock değil undervoltta yeter

Eğer render ile uğraşmayacak ve oyun oynayacaksan kesinlikle amd tercih etmelisin. Grafik kartı tamamen senin tercihin. Ama 70-80k bandında minimum 9070xt veya 5070 ti lı sistem toplayabilirim sana.
AMD 9700x 12400 TL link
asus tuf b650 7300TL link
lexar ares 32 gb 5100 TL link
bitfenix 750w 4750 TL link
gigabyte 9070xt 34000 tl link
samsung 990pro 2 tb link
Sistem bu şekilde 71500 tl yapıyor. ve piyasada satılan bir çok hazır sistemden daha kaliteli parçalar var. Dilersen ekran kartını 5070 ti ile değiştirebilirsin.
Bilgisayar mühendisi bir dostum var sizlerden iyi olmasın 10 yıllık yazılımcıdır amd alacağına bir düşüğü olsun intel al kafam rahat olsun yazılımı çok daha güvenli diyor bu sebeple intel düşünüyorum aslında

5070ti hangi modeli

Overlock değil sadece oyun oynayacağım. Çoğunlukla 2k da oynarım zaten. 4k da dlss teknolojisini kullanırım oynarsam. Sizlerle ilk paylaştığım kart bunun için uygun diye düşünüyorum. İşlemcimi belki amd den yana alabilirim ama ekran kartı kesinlikle amd tercih etmem. 100k açsın istersen. 5070ti li bir sistem alabiliyor musum sanırım

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,128
Üyeler
174,313
Son üye
Netehh
Geri