Neler Yeni

700-800 tllik oyuncu kulaklığı almak istiyorum ama kararsız kaldım

Arda26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Arda
Öncelikle herkese merhaba.Benim biraz birikmiş param var iyi bir kullaklık almak istiyorum aklımda Hyperx Cloud 2 var ama arkadaşlarım onun eski olduğunu ve onun fiyatına daha iyi kulaklıklar olduğunu söyledi. Sizce ne almalıyım tavsiye verirseniz sevinirim.
Not:Biraz sert kullanabilirim oyunun heyecanından dayanıklı olması ve 7.1 olması benim için çok önemlidir.
Şimdiden teşekkürler.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Kablolu Arctis 5, kablosuz Arctis 1 Wireless düşünebilirsiniz bence.

Arda26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben nedense Arctis 5 yakından bakmıyorum bana oyuncu kulaklığı gibi gelmiyor dedikleri gibi sizce hyprex cloud 2 eski mi ? iyi performans vermiyor mu ?

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Kablosuz bir kulaklık arıyorsan Corsair HS70 öneririm.

Arda26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bluetooth ile bağlanmıyorsun, içinden aparat çıkıyor bağlanman için.
peki sağlamlığı nedir. oyun oynarken yada kardeşim oynarken hor kullanılıyor okadar para verip bozulmasını istemem

GaMaSTAR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Yiğit Yılmaz
ben nedense Arctis 5 yakından bakmıyorum bana oyuncu kulaklığı gibi gelmiyor dedikleri gibi sizce hyprex cloud 2 eski mi ? iyi performans vermiyor mu ?
arctis 5 oyun ve müzik için müzik için de kullanılsın diye sade yapmışlar ama oyuncu kulaklığı ve gayet iyi cloud 2nin eski olduğu doğru iyi bir kulaklık ama arctis 5 i tercih ederdim 7.1 olsun teknoloji olsun daha iyi

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
peki sağlamlığı nedir. oyun oynarken yada kardeşim oynarken hor kullanılıyor okadar para verip bozulmasını istemem
Kullanmadığım için bu konu hakkında net bir şey söyleyemem ama Corsair'ın ürünleri sağlam oluyor.

Arda26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Arda
Kullanmadığım için bu konu hakkında net bir şey söyleyemem ama Corsair'ın ürünleri sağlam oluyor.
anladım teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

arctis 5 oyun ve müzik için müzik için de kullanılsın diye sade yapmışlar ama oyuncu kulaklığı ve gayet iyi cloud 2nin eski olduğu doğru iyi bir kulaklık ama arctis 5 i tercih ederdim 7.1 olsun teknoloji olsun daha iyi
Peki arctis 5 in sağlamlığı nasıl kullanıp test ettin mi ben şuanda rampage kullanıyordum 1 yıl geçtikden sonra sol tarafı patladı öyle bir durumla karşılaşmak istemem

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
anladım teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki arctis 5 in sağlamlığı nasıl kullanıp test ettin mi ben şuanda rampage kullanıyordum 1 yıl geçtikden sonra sol tarafı patladı öyle bir durumla karşılaşmak istemem
Steelseries Arctis 5 Gayet sağlamdır, oyun , müzik falan dinlemek veya oynamak istersen iyi bir şeçenek olur, Arctis 5.

Top Bottom