Arkadaşlar 700 TL bandında kulaklık önerir misiniz?Önceliğim wireless olması çünkü rahat rahat oynamak istiyorum oyunlarımı kesintisiz bir biçimde oynamalıyım.FPS oyunları oynuyorum daha çok.Şimdiden teşekkürler.
www.n11.com
Şu an bende hs50 var ve pedle kulaklığı tutan kısım kırıldı biraz sıkıntı yarattı.Kendiliğinden olmadığını biliyorum ama hatamı da görmedim.O yüzden hs serisine çok sıcak değilim.![]()
Corsair Void Elite Surround 7.1 Premium Carbon Gaming Kulaklık
Corsair Void Elite Surround 7.1 Premium Carbon Gaming Kulaklık fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Modelleri ve Fiyatları - n11
Kablolu Kulaküstü Kulaklık ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kablolu Kulaküstü Kulaklık çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Corsair globale yazın garantileri çok iyi yardımcı olurlarŞu an bende hs50 var ve pedle kulaklığı tutan kısım kırıldı biraz sıkıntı yarattı.Kendiliğinden olmadığını biliyorum ama hatamı da görmedim.O yüzden hs serisine çok sıcak değilim.
Garantim bitti.Yine de olurlar mı?Corsair globale yazın garantileri çok iyi yardımcı olurlar
Onu bilemiyorumGarantim bitti.Yine de olurlar mı?
Fury xArkadaşlar 700 TL bandında kulaklık önerir misiniz?Önceliğim wireless olması çünkü rahat rahat oynamak istiyorum oyunlarımı kesintisiz bir biçimde oynamalıyım.FPS oyunları oynuyorum daha çok.Şimdiden teşekkürler.
forum.donanimarsivi.com
Arkadaşlar 700 TL bandında kulaklık önerir misiniz?Önceliğim wireless olması çünkü rahat rahat oynamak istiyorum oyunlarımı kesintisiz bir biçimde oynamalıyım.FPS oyunları oynuyorum daha çok.Şimdiden teşekkürler.