700 TL Bandında kulaklık önerisi

Aikmy^

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
203
Arkadaşlar 700 TL bandında kulaklık önerir misiniz?Önceliğim wireless olması çünkü rahat rahat oynamak istiyorum oyunlarımı kesintisiz bir biçimde oynamalıyım.FPS oyunları oynuyorum daha çok.Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar 700 TL bandında kulaklık önerir misiniz?Önceliğim wireless olması çünkü rahat rahat oynamak istiyorum oyunlarımı kesintisiz bir biçimde oynamalıyım.FPS oyunları oynuyorum daha çok.Şimdiden teşekkürler.

Şu an bende hs50 var ve pedle kulaklığı tutan kısım kırıldı biraz sıkıntı yarattı.Kendiliğinden olmadığını biliyorum ama hatamı da görmedim.O yüzden hs serisine çok sıcak değilim.

Şu an bende hs50 var ve pedle kulaklığı tutan kısım kırıldı biraz sıkıntı yarattı.Kendiliğinden olmadığını biliyorum ama hatamı da görmedim.O yüzden hs serisine çok sıcak değilim.
Corsair globale yazın garantileri çok iyi yardımcı olurlar

Fury x
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1. yi şu an kullanıyorum 2.nin 400 modelini almayı düşünüyordum ikisi de kaliteli (Cloud 2 mikrofon açısından -)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,153
Üyeler
192,624
Son üye
entropy57
Geri