- Reaksiyon skoru
- 27
Razer viper mini kullanıyorum ama sensörü bozuldu galiba kendi kendine hareket ediyor onun gibi hafif küçük eller için mouse önerirseniz sevinirim
g300s g203 olabilirRazer viper mini kullanıyorum ama sensörü bozuldu galiba kendi kendine hareket ediyor onun gibi hafif küçük eller için mouse önerirseniz sevinirim
G203 için eski alınmaz diyorlar 300s içinde kolay bozulduğunu söyledilerg300s g203 olabilir
Bir bakayim![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
bunların ikiside glorioustan sensör olarak daha iyiler karşılaştırmalarına bak hoşuna gideni al benim tavsiyem pulsefire![]()
NZXT Lift Kablolu RGB Optik Siyah Gaming Mouse | ITOPYA
NZXT Lift Kablolu RGB Optik Siyah Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile MS-1WRAX-BM ITOPYA'dawww.itopya.com
kablosunu zorlamassaniz 5 sene giderG203 için eski alınmaz diyorlar 300s içinde kolay bozulduğunu söylediler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Glorious Model O Minus Beyaz Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA
Glorious Model O Minus Beyaz Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile GOM-WHITE ITOPYA'dawww.itopya.com
Bu mouse nasıl Alınır mı?
bana buyuk geliyor amakablosunu zorlamassaniz 5 sene gider
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
g300s
https://www.itopya.com/cooler-master-mm711-rgb-ultra-hafif-mat-beyaz-gaming-mouse_u9960 Hoocam bu da güzel 3389 sensörü var.Bir bakayim
Attığım mouse g102 kadar bir şey eliniz küçükse ideal gibi.bana büyük geliyor
bana buyuk geliyor ama
Valla ben de alıcam sanırım. Razer cobra alıcaktım indirimi bitmişMM711 öneririm.
Valla bende de Rival 3 ve M820DC var, Rival 3 ömrünü tamamladı diğeri de elime çok küçük geliyor rahat hissettirmiyor pek. Yeni mouse alacağım, MM711 rengi beyaz olmasaydı benim de ilk tercihim olurdu muhtemelen.Valla ben de alıcam sanırım. Razer cobra alıcaktım indirimi bitmişelimde yedek mouse niyetine dursun fiyatı gayet uygun.