Philips ile G274QPX denk değil ama. Philips her açidan daha kötü bir model neredeyse. O zaman saydığim kalan 2K 240Hz'lerin satıcı ve fiyatını kontrol edin.
Philips ile G274QPX denk değil ama. Philips her açidan daha kötü bir model neredeyse. O zaman saydığim kalan 2K 240Hz'lerin satıcı ve fiyatını kontrol edin.
G274AQPX, VG27AQML1A, 27GR83Q-B, M27Q X. 3 istediniz 4 saydım. Hepsi iyi.Hocam rehberinizi detaylı bir şekilde okudum. Bu görüntü değerlerine rağmen alınabilecek en iyi 3 modeli söyler misiniz bütçe 12K.
Alınır.Merhaba, konuyu açtığınızdan beri monitör fiyatlari değiştiğini düşünerek yazıyorum. G274QPX RAPID 12.899 TL'den alınır mı? Satıcısı amazon. Monitör söz konusu olunca Amazon, Hepsiburada harici satıcılardan almayı düşünmüyorum.
Alınır eğer Amazon ise. Çünkü hem Philips hem AOC stokta yok/satıcısı kötü/fiyat çok vs.@Fantastiktürk , G274 E2 yi amazon 8600TL ye stoklara getirmiş. Philips, haftalardır İnceH'dan stoğa girmiyor (var olan 9.3K). G274 ün fiyatı nasıl sence? Amazon olduğu için alasım var.
Mesele uğraşmak değil de stoklar sıkıntı ve yeni yıl da geliyor ya. Garantici olmak lazım. Haftalardır stok bekliyorum. lenovo alıp denerim sıkıntı yok da sorunlu geldiğinde diğer ürünler stokta olmazsa yalan olur. MSI yı aldım. Şansıma 2.kez de sıkıntı yaşamam umarım.Alınır.
Alınır eğer Amazon ise. Çünkü hem Philips hem AOC stokta yok/satıcısı kötü/fiyat çok vs.
İade/değişim uğraşırım, şansımı denerim diyorsanız Lenovo da alınır. HB'nin kendisi satıyor + MSI'dan daha iyi.
Bariz renk sıcaklığı kaymasını beyaz ekrana açıp bakarak ve çok düşük kontrast olursa çok berbat siyahlardan anlarsınız zaten.Mesele uğraşmak değil de stoklar sıkıntı ve yeni yıl da geliyor ya. Garantici olmak lazım. Haftalardır stok bekliyorum. lenovo alıp denerim sıkıntı yok da sorunlu geldiğinde diğer ürünler stokta olmazsa yalan olur. MSI yı aldım. Şansıma 2.kez de sıkıntı yaşamam umarım.
Ürün elime ulaştığında piksel, glow, sızma mevzusuna dikkat edicem. Bunlar dışında kontrast, renk vb. test edebileceğim mevzu var mı ?
Hocam ben genellikle hikayeli oyunlar oynuyorum yani benim için daha çok renkler kontrast gibi şeyler önemli. Ekranda oyun güzel görünmeli benim kriterim. Bu yazdığınız modellerden ikisi arasında ( G274QPX ve M27Q X )kaldım sizin öneriniz hangisi olur? Fiyat olarak da aynılarG274AQPX, VG27AQML1A, 27GR83Q-B, M27Q X. 3 istediniz 4 saydım. Hepsi iyi.
G274QPX görüntü kalitesi anlamında direk daha iyi.Hocam ben genellikle hikayeli oyunlar oynuyorum yani benim için daha çok renkler kontrast gibi şeyler önemli. Ekranda oyun güzel görünmeli benim kriterim. Bu yazdığınız modellerden ikisi arasında ( G274QPX ve M27Q X )kaldım sizin öneriniz hangisi olur? Fiyat olarak da aynılar