yusufemiryılmaz
80+
- Reaksiyon skoru
- 44
merhaba 7000 tl bütçem var oyun oynamayacağım sağlam bir laptop arıyorum bu fiyata en iyisi acaba nedir
ikiside en az 8500 tl ben 7000 tl bütçem var dedim
ya iyi güzelde oyun bilgisayarı istemiyorum yani ekran kartından kısıp diğer yönlere yatırsam daha mantıklı geldi çünkü oyunla uzaktan yakından ilgim olmucakmonstera bak hem kaliteli hem de yıllık bakım yapabiliyorsun laptop çantası da bedava gelebiliyor
Monsterda garip bir denge var, 8 ve 10 k arası çok iyi laptopları var(üst bütçede de var ama onlar şuanlık konu dışı). Bu bütçenin altı veya üstündekilere para verilmeyeceğini düşünüyorummonstera bak hem kaliteli hem de yıllık bakım yapabiliyorsun laptop çantası da bedava gelebiliyor
Tamam çok iyi o zaman lenovo ideapad vardı bir tane onu öneririm veya @Techno08 hocam gelince daha iyisi varsa onu önerirya iyi güzelde oyun bilgisayarı istemiyorum yani ekran kartından kısıp diğer yönlere yatırsam daha mantıklı geldi çünkü oyunla uzaktan yakından ilgim olmucak
evet zaten 5 k idi şimdi zar zor 7k yı çıktı bütçe gönül isterdi macbook almak ama onlarda 10 k olmuşMonsterda garip bir denge var, 8 ve 10 k arası çok iyi laptopları var(üst bütçede de var ama onlar şuanlık konu dışı). Bu bütçenin altı veya üstündekilere para verilmeyeceğini düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamam çok iyi o zaman lenovo ideapad vardı bir tane onu öneririm veya @Techno08 hocam gelince daha iyisi varsa onu önerir
o zaman 8500 bütçe çok değil mi montaj mı yapıcaksın yoksa kodlamamı yoksa word muya iyi güzelde oyun bilgisayarı istemiyorum yani ekran kartından kısıp diğer yönlere yatırsam daha mantıklı geldi çünkü oyunla uzaktan yakından ilgim olmucak
kuzenime okul için alıcaz uzun süre götürsün diye bütçe biraz fazlao zaman 8500 bütçe çok değil mi montaj mı yapıcaksın yoksa kodlamamı yoksa word mu
Başlığı bir daha oku, "7000TL Laptop Önerisi"o zaman 8500 bütçe çok değil mi montaj mı yapıcaksın yoksa kodlamamı yoksa word mu
o zaman 8500 bütçe çok değil mi montaj mı yapıcaksın yoksa kodlamamı yoksa word mu
7000 pardon arkadan laptop lara bakıyordum da o fiyat aklımda kalmışBaşlığı bir daha oku, "7000TL Laptop Önerisi"
hp öneririm ya da asus bi bakıp geliyorumkuzenime okul için alıcaz uzun süre götürsün diye bütçe biraz fazla