Öneri 7000 TL Laptop Tavsiyesi

ilk 2 yorum

monstera bak hem kaliteli hem de yıllık bakım yapabiliyorsun laptop çantası da bedava gelebiliyor

monstera bak hem kaliteli hem de yıllık bakım yapabiliyorsun laptop çantası da bedava gelebiliyor
ya iyi güzelde oyun bilgisayarı istemiyorum yani ekran kartından kısıp diğer yönlere yatırsam daha mantıklı geldi çünkü oyunla uzaktan yakından ilgim olmucak

Monsterda garip bir denge var, 8 ve 10 k arası çok iyi laptopları var(üst bütçede de var ama onlar şuanlık konu dışı). Bu bütçenin altı veya üstündekilere para verilmeyeceğini düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya iyi güzelde oyun bilgisayarı istemiyorum yani ekran kartından kısıp diğer yönlere yatırsam daha mantıklı geldi çünkü oyunla uzaktan yakından ilgim olmucak
Tamam çok iyi o zaman lenovo ideapad vardı bir tane onu öneririm veya @Techno08 hocam gelince daha iyisi varsa onu önerir

Monsterda garip bir denge var, 8 ve 10 k arası çok iyi laptopları var(üst bütçede de var ama onlar şuanlık konu dışı). Bu bütçenin altı veya üstündekilere para verilmeyeceğini düşünüyorum

Tamam çok iyi o zaman lenovo ideapad vardı bir tane onu öneririm veya @Techno08 hocam gelince daha iyisi varsa onu önerir
evet zaten 5 k idi şimdi zar zor 7k yı çıktı bütçe gönül isterdi macbook almak ama onlarda 10 k olmuş

Başlığı bir daha oku, "7000TL Laptop Önerisi"
7000 pardon arkadan laptop lara bakıyordum da o fiyat aklımda kalmış o.O2

kuzenime okul için alıcaz uzun süre götürsün diye bütçe biraz fazla
hp öneririm ya da asus bi bakıp geliyorum

ekran kartı yok ama ssd tek depolama olduğu için 240 gb doldursan bile yavaşlamaz sadece sene yavaşlandırır ama kaç sene gider bilmiyorum hem içinde win 10 da var bu arada https://www.hepsiburada.com/hp-15s-...asinabilir-bilgisayar-2n2l9ea-p-HBV00001ADJN1 bu da olabilir freedos olması biraz uğraştırır ama daha uzun sene gidebilir

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,568
Üyeler
174,395
Son üye
Myore
Geri