Öneri 700₺ bütçe kulaklık önerisi

em1r oK?

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,224
Bütçe
700
650-700 civarı bir bütçem var. genelde Fps oyunları oynayacağım.

Kendi bulduğum 1 tane var ama siz hocalarıma da danışmak istedim.
1-) Hyperx cloud stinger core

Açıkçası 1 kere alıp uzun süre kullanacağım 1.000₺ ye çıkıp cloud 2 de alabilirim. Fakat değer mi? Gerek var mı?
Önerilerinizi bekliyorum.

Corsair void alabilirsin Sık sık 650 bandında indirime giriyor 7+1 olan modelinden. Güzel kulaklıktır

Corsair void alabilirsin Sık sık 650 bandında indirime giriyor 7+1 olan modelinden. Güzel kulaklıktır
Hocam trendyoldan alacağım başka bir yerden alamıyorum dediğiniz kulaklık 1000₺ bandında şu an ve indirim bekleyemiyorum maalesef başka öneriniz var mı?

Açıkçası 1 kere alıp uzun süre kullanacağım 1.000₺ ye çıkıp cloud 2 de alabilirim. Fakat değer mi? Gerek var mı?

RAMPAGE SN-RW66 Alpha-X RGB 7.1 Surround Sound Sistem Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı​

bu kulakllığı önerebilirim kendimde bu kulaklığı kullanıyorum ve ses kalitesi gerçekten çok iyi pişman olmassın en azından belli bir bütçe cebine kalır ve belli diğer eksiklerini giderebilirsin

RAMPAGE SN-RW66 Alpha-X RGB 7.1 Surround Sound Sistem Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı​

bu kulakllığı önerebilirim kendimde bu kulaklığı kullanıyorum ve ses kalitesi gerçekten çok iyi pişman olmassın en azından belli bir bütçe cebine kalır ve belli diğer eksiklerini giderebilirsin
Hocam önerin için teşekkür ederim fakat kulaklık pedlerinin beni çok daraltacağını fotoğraftan direkt anladım sanırım deri olmayan modellere bakmalıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7.1 yazan çoğu kulaklık gerçek 7.1 değil ki. Sanal hepsi.
Hmmm peki gerçek 7.1 uygun önerin var mı?

Hocam önerin için teşekkür ederim fakat kulaklık pedlerinin beni çok daraltacağını fotoğraftan direkt anladım sanırım deri olmayan modellere bakmalıyım

gerçek 7.1 kulaklığı o fiyata bulamazsın.

Bu bütçede gerçek 7.1 bulamazsın hocam. 3k'dan fazla vermen lazım. Yani 7.1 pazarlama stratejisi.

Örnek istersen;
Gerçek 7.1;

gerçek 7.1 kulaklığı o fiyata bulamazsın.
Anladım hocam bilgilenmek amacıyla soruyorum tam olarak nedir ne değildir bilemediğim için, @Perfectshot06 sizede teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için, Razer blackshark v2 x önerir misiniz? Cloud2 dan daha iyi frekanslara sahip gözüküyor

Anladım hocam bilgilenmek amacıyla soruyorum tam olarak nedir ne değildir bilemediğim için, @Perfectshot06 sizede teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için, Razer blackshark v2 x önerir misiniz? Cloud2 dan daha iyi frekanslara sahip gözüküyor
Cloud 2'nin rakibi v2x değil v2. Kağıt üstünde değerler ile kulaklık alma. Ben çok kağıt üstünde değeri iyi kulaklık alıp, beğenmeyip satmışlığım var.
Cloud 2 zaten kaç yıllık kulaklık. Bir ara ufak tefek yenilediler ama genel olarak aynı. Ben cloud 2 alırdım ama v2 alabiliyorsan v2 al yani şu;

Blackshark v2x son tercihin olmalı. Kraken Tournament Edition en mantıklısı gibi. THX özelliği mevcut.
son 1 tane kalmış .d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,320
Üyeler
187,815
Son üye
musdemo
Geri