Dark Lightning
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 3,562
hayırlı olsunDiğer modeli aldım hocam sağolun.
Kargom geldi, ilk izlenim kalitesi vs mükemmel sistemle beraber deneyince tatmin olacağıma eminim.
hayırlı olsunDiğer modeli aldım hocam sağolun.
Kargom geldi, ilk izlenim kalitesi vs mükemmel sistemle beraber deneyince tatmin olacağıma eminim.
Hocam g435 in o fiyata indiğini bilmiyordum wireless çok daha iyi olurdu aslında ama razer tournament edition’a göre mikrofonu baya iyi duruyorLogitech g435 var di gamingentrde indirim kodu ruthless kodu ile 900 e falan geliyordu ama hyprx core Seriside cloud 2 ile aynı tek farkı kafa bandı galiba bende bu aralar kulaklık bakıyorum akşam itopyada indirim listesi değişecek belki bir şey gelir
Evet kardesimde alacaksan razer alalım diyor banaHocam g435 in o fiyata indiğini bilmiyordum wireless çok daha iyi olurdu aslında ama razer tournament edition’a göre mikrofonu baya iyi duruyor
Sennheiser bu kurla imkansıza yakın bir kulaklık yoksa bende telefonum için onu alacaktım, cümlemizin hakkında hayırlısı olsun hocam.Evet kardesimde alacaksan razer alalım diyor banao model neyse işte ondan bakalım benim gönlüm sennheiser istiyor ama malum ülke deki kur yüksemeleri herseyimize engel senin de gönlünden geçenin hayırlı olmasını dilerim
![]()
Kardeşim dalga geçmiyorum ama kulaklığın gerçek 7.1 olunca oyunda ne gibi değişikliklerle karşılaşıyorsun ? Ben şahsen CS:GO oyuncusuyum hardcore ve drop plus kullanıyorum.Bu bütçede gerçek 7.1 bulamazsın hocam. 3k'dan fazla vermen lazım. Yani 7.1 pazarlama stratejisi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Örnek istersen;
Gerçek 7.1;
![]()
Asus ROG Theta USB-C 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Theta USB-C 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Theta USB-C 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 37.498,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
2 gündür takip ediyorum akşam kampanyalarında liste değiştiğini gördüm oyuzden bir önceki indirim zamanlarında aynısını yapmışlardı gün içersinde akşamları liste değişiyor 20:00 gibiSennheiser bu kurla imkansıza yakın bir kulaklık yoksa bende telefonum için onu alacaktım, cümlemizin hakkında hayırlısı olsun hocam.
İtopya listesinin değişeceğini nereden biliyorsunuz acaba
sağından solundan arkandan önünden ses geliyor.Kardeşim dalga geçmiyorum ama kulaklığın gerçek 7.1 olunca oyunda ne gibi değişikliklerle karşılaşıyorsun ? Ben şahsen CS:GO oyuncusuyum hardcore ve drop plus kullanıyorum.
Asus'un şu ROG Delta kulaklığı var efsane ama 3.000 TL küsurundasağından solundan arkandan önünden ses geliyor.
biliyorumAsus'un şu ROG Delta kulaklığı var efsane ama 3.000 TL küsurunda
Asus ROG dışında gerçek 7.1 olan marka ve modeller hangileri ?biliyorum
Razerın vardı ama modelini unuttum.Asus ROG dışında gerçek 7.1 olan marka ve modeller hangileri ?