Öneri 700₺ bütçe kulaklık önerisi

Logitech g435 var di gamingentrde indirim kodu ruthless kodu ile 900 e falan geliyordu ama hyprx core Seriside cloud 2 ile aynı tek farkı kafa bandı galiba bende bu aralar kulaklık bakıyorum akşam itopyada indirim listesi değişecek belki bir şey gelir
Hocam g435 in o fiyata indiğini bilmiyordum wireless çok daha iyi olurdu aslında ama razer tournament edition’a göre mikrofonu baya iyi duruyor

Hocam g435 in o fiyata indiğini bilmiyordum wireless çok daha iyi olurdu aslında ama razer tournament edition’a göre mikrofonu baya iyi duruyor
Evet kardesimde alacaksan razer alalım diyor bana :) o model neyse işte ondan bakalım benim gönlüm sennheiser istiyor ama malum ülke deki kur yüksemeleri herseyimize engel senin de gönlünden geçenin hayırlı olmasını dilerim :)

Evet kardesimde alacaksan razer alalım diyor bana :) o model neyse işte ondan bakalım benim gönlüm sennheiser istiyor ama malum ülke deki kur yüksemeleri herseyimize engel senin de gönlünden geçenin hayırlı olmasını dilerim :)
Sennheiser bu kurla imkansıza yakın bir kulaklık yoksa bende telefonum için onu alacaktım, cümlemizin hakkında hayırlısı olsun hocam.

İtopya listesinin değişeceğini nereden biliyorsunuz acaba

Bu bütçede gerçek 7.1 bulamazsın hocam. 3k'dan fazla vermen lazım. Yani 7.1 pazarlama stratejisi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Örnek istersen;
Gerçek 7.1;
Kardeşim dalga geçmiyorum ama kulaklığın gerçek 7.1 olunca oyunda ne gibi değişikliklerle karşılaşıyorsun ? Ben şahsen CS:GO oyuncusuyum hardcore ve drop plus kullanıyorum.

Sennheiser bu kurla imkansıza yakın bir kulaklık yoksa bende telefonum için onu alacaktım, cümlemizin hakkında hayırlısı olsun hocam.

İtopya listesinin değişeceğini nereden biliyorsunuz acaba
2 gündür takip ediyorum akşam kampanyalarında liste değiştiğini gördüm oyuzden bir önceki indirim zamanlarında aynısını yapmışlardı gün içersinde akşamları liste değişiyor 20:00 gibi

Kardeşim dalga geçmiyorum ama kulaklığın gerçek 7.1 olunca oyunda ne gibi değişikliklerle karşılaşıyorsun ? Ben şahsen CS:GO oyuncusuyum hardcore ve drop plus kullanıyorum.
sağından solundan arkandan önünden ses geliyor.

Geri