70K Başlangıç Motoru Önerisi

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
4,400
Bütçe
70000
Öncelikle iyi forumlar. A2 ehliyet alma sürecindeyim. Max 70K bütçeye başlangıç motoru önerisi istiyorum. Sıfır veya ikinci el fark etmez.

Boy 1.98
Kilo 85 .

Aklımda Drift L var ama bindiğimde küçük kalır gibime geliyor. Bu bütçede motor önerilerinizi bekliyorum.

Hocam ben de 10 gun once YBR esd 2015 aldim baslangic motoru olarak 70k'ya. A2'ye yazildim (5,5k), 24üne inşallah. Yalniz hey maşşallah o boyun ne öyle 😬 ybr oldukça büyük ama senin yanında büyük durucak çok az motor var 😅
Özetle, parçası ve ustası kolay bulunan, üzerinde motoru öğrenebileceğim bi motora odaklandım ben. Çinlilerden uzak durmamı söylediler, çok sorun çıkarabiliyorlarmış. Sorunu çözebilecek bilgiye sahip ol istediğini al sonra dediler. İşe git gel ybr 10 gündür altımda, çok beğendim güzel motor. Çok az yakıyor. Tavsiye ederim uygun güzel bitane bulursan.

Cok tesekkur ederim, daha iyisi size inşallah. Hasar kaydi yok hocam, tanidiktan aldim, 50k km. Bana gelmeden önce ustadan bütün eksiklikleri giderildi.

Zontes s250 tavsiye ederim 23nm tork 24 beygir 100k bandında çoğu motoru tokatlıyor dominar 250 ile uzun yolda başa baş geldim 2 hafta önce

Ekler

• Screenshot_2023-12-09-11-56-30-420_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-12-09-11-56-30-420_com.miui.gallery.jpg
    754.9 KB · Hit: 176
Zontes s250 tavsiye ederim 23nm tork 24 beygir 100k bandında çoğu motoru tokatlıyor dominar 250 ile uzun yolda başa baş geldim 2 hafta önce
Cok tesekkur ederim, daha iyisi size inşallah. Hasar kaydi yok hocam, tanidiktan aldim, 50k km. Bana gelmeden önce ustadan bütün eksiklikleri giderildi.
Az önce bayide Drift L denedim. Küçük kaldı altımda bayağı. Apache RTR 200 denedim iyi tam oldu. Bu bütçede büyük motor zor gibi ya.

Attığım motorda sana tam olur muhtemelen arkadaşımda da var 195 şehirde sadece ikimiz biniyoruz benimde ayaklarım ucu ucuna değiyor 175 boy apache pahalı gelir 80den aşağı yok olanda km yüksek

@Skynel hocam fikriniz var mı?

Ben chopper seviyorum superlight 200 almayı düşünüyorum 125 lik versiyonuda var yedek parça sıkıntısı da yok öneririm
Dostum bazı parçalar kolay bulunuyor da bazı parçalar da bulunmuyor. Ben tam 7 ay arka çamurluk bekledim. Her ay sıraya yazdırdım kendimi en sonunda alabildim. Bu şeyler dışında gayet iyi stabil motor. Ayrıca 125 ligi alacağına hiç alma daha iyi. Kilon 90 üstü ise yokuş yukarı çıkarken bol bol hararet yapar motor. 200 lük al daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak çoğu parça çinden geliyor. Sipariş veremiyorsun, çinden Türkiye ye gelecek ondan sonra hemen alacaksın aklında bulunsun.

Dostum bazı parçalar kolay bulunuyor da bazı parçalar da bulunmuyor. Ben tam 7 ay arka çamurluk bekledim. Her ay sıraya yazdırdım kendimi en sonunda alabildim. Bu şeyler dışında gayet iyi stabil motor. Ayrıca 125 ligi alacağına hiç alma daha iyi. Kilon 90 üstü ise yokuş yukarı çıkarken bol bol hararet yapar motor. 200 lük al daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak çoğu parça çinden geliyor. Sipariş veremiyorsun, çinden Türkiye ye gelecek ondan sonra hemen alacaksın aklında bulunsun.
Sizin motor öneriniz var mı hocam?

Deneyim var mı motorda ? Varsa hangilerini kaç km kullandın ? Bütçe tek 70 k mı yoksa artırabilir misin ?
Deneyim yok hocam. Bütçe 70K belki 75 olabilir. Drift L çok küçük kaldı denedim bugün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,449
Üyeler
185,728
Son üye
mcginn0
Geri