70K Hazır Sistem Önerisi

Merhaba 70K bütçem var Fiyat performans parça kalitesi sorunsuz 5-6 Yıl kullanacağım sistem arıyorum bir türlü tam karar veremedim İtopya incehesap almayı düşünüyorum şuanda iki sitede de taksit avantajı var

Gaming gen sitesinden böyle bir sistem buldum 70 K fiyatlı ancak taksit avantajı yok önerebileceğiniz bu tarzda veya daha iyi hazır sistem varsa önerilerinizi bekliyorum

İşlemci (CPU):
AMD Ryzen 7 7800X3D 5.0GHz 8 Çekirdek 96MB Önbellek AM5

İşlemci Soğutucu:
Thermalright Frozen Warframe 240 SE ARGB 240mm Sıvı Soğutma

Anakart:
ASUS Prime B650M-R DDR5 AM5 mATX

Ekran Kartı (GPU):
ASUS Dual GeForce RTX 5070 OC 12GB GDDR7 192-bit DLSS 4

RAM:
Lexar Thor OC 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL38 EXPO

SSD:
Lexar NM790 1TB NVMe PCIe 4.0 (7400/6500MB/s)

Kasa & PSU:
Corsair iCUE 3000D RGB Airflow + 750W 80+ Bronze PSU
70k buna fazla hem 5070 hem b650 falan 70 fazla

itopya suan taksit imkanları mevcut kasım boyu hazır sistem cıkartıcaklar istersenız biraz bekleyin bende 70 bandında taksitli bişey düşünüyorum
tek tek toplamak bıraz maliyetli cıkıyor.

hocam hazır sistemler sıkıntı bu ara bence tek tek topla
Hocam tek tek toplamak için tek tek tüm parçaları farklı yerden almak gerekiyor ben uğraşmak istemiyorum ve parçaları birleştirmek için bir bilgim yok bilgisayarcıya götürüp toplatırsak o da ekstra para alacak zaten mantıklı değil itopya veya incehesap özelleştirerek almayı düşünüyorum

Hocam tek tek toplamak için tek tek tüm parçaları farklı yerden almak gerekiyor ben uğraşmak istemiyorum ve parçaları birleştirmek için bir bilgim yok bilgisayarcıya götürüp toplatırsak o da ekstra para alacak zaten mantıklı değil itopya veya incehesap özelleştirerek almayı düşünüyorum
artık hazır sistem diye bişe yok toplamadan yolluyolar

Screenshot_6.webp

Bu sistem nasıl arkadaşlar taksit ve 1500 maxipuan hediyeli ile avantajlı gibi görünüyor sizce alınır mı ?

Alıntıyı görüntüle
Bu sistem nasıl arkadaşlar taksit ve 1500 maxipuan hediyeli ile avantajlı gibi görünüyor sizce alınır mı ?

parcalarin fiyatlarini soyleyeyim neyin ne kadar edecegine siz karar verin.

iyi b650m anakart 4.5k
7800x3d 15k
9070xt 33k (indirimlerde 30kya yakalanabiliyor.)
32gb ddr5 6000mhz cl30 ram 7.5k
2tb ssd 5k
bos kasa 3.5k~
high power 850w guc kaynagi 3.3k
thermalright islemci sogutucu 1k

bu sistemi 70k~ ya toplayabiliyorsun.

2k daki oyun performansina da bu linkten siraya bakabilirsin: https://www.techpowerup.com/review/sapphire-radeon-rx-9070-xt-nitro/7.html

dolayisiyla 70kya alacagin hazir sistemde bu parcalardan daha azina razi olma.

Arkadaşlar, taksit ile dendiği zaman 20bin indirimli düşünün. Herkes aile evinde keyfi yerinde yaşamıyor, taksit ile alınca vade farkı yoksa taksit sayısına bağlı olarak 10-20bin tl daha ucuz olarak toparlanmış sistem olarak düşünün. Keyif ister ki yekten herkes 70-80k bütçesini keyif için pc almaya harcayabilsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,518
Üyeler
184,016
Son üye
mertcvn
Geri