70tl Oyun Önerisi

T.P.G.

80+ Titanium
Reaksiyon skoru
38,685
Arkadaslar Steam yaz indirimlerinden 70tl oyun ariyorum. Olması gerekenler;
Güzel hikaye
Grafikleri iyi olsa iyi olur bütçe 85 90 olabilir
Oynanış önemli
Tek Kişilik
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Witcher 3 oynadım bitti onu söylemeyin :).

Arkadaslar Steam yaz indirimlerinden 70tl oyun ariyorum. Olması gerekenler;
Güzel hikaye
Grafikleri iyi olsa iyi olur bütçe 85 90 olabilir
Oynanış önemli
Tek Kişilik
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Witcher 3 oynadım bitti onu söylemeyin :).
Darksouls serisini oynamadıysan önerebilirim. Şuan çok iyi indirimde. Steamden bakabilirsiniz.

Darksouls serisini oynamadıysan önerebilirim. Şuan çok iyi indirimde. Steamden bakabilirsiniz.
Hocam Dark Souls düşündûm de abi ta ebesinin şeyinden başlıyor ölünce ya :D. Öl öl diril pek benlik değil.

Witcher 1 ve 2 oynamadıysan kesinlikle tavsiye ederim.

Hocam Dark Souls düşündûm de abi ta ebesinin şeyinden başlıyor ölünce ya :D. Öl öl diril pek benlik değil.
Çok basit. Ölmeyin :P belki Alan Wake olabilir. Kendimde oynuyorum yavaş yavaş. Hikaye gerilim. Dizi gibi yapmışlar. Tarzınıza uyarsa öneririm. Sıkılmadan oynuyorum.

Çok basit. Ölmeyin :p belki Alan Wake olabilir. Kendimde oynuyorum yavaş yavaş. Hikaye gerilim. Dizi gibi yapmışlar. Tarzınıza uyarsa öneririm. Sıkılmadan oynuyorum.
Hmm bu da hoşuma gitti. Bunu da aldım :).
Ama Dark Souls ta ölmeden karsındaki düşmanın hareketlerini anlayamiyorsun ki :D. Birde ölünce iksirler de gidiyor hiç benlik değil :D. Alan Wake aldım ve Witcher 2.

Hmm bu da hoşuma gitti. Bunu da aldım :).
Ama Dark Souls ta ölmeden karsındaki düşmanın hareketlerini anlayamiyorsun ki :D. Birde ölünce iksirler de gidiyor hiç benlik değil :D. Alan Wake aldım ve Witcher 2.
Espirisine dedim zaten. Aynen biraz zor oyun uğraştırıyor. :D Alan Wake'in birde American History olanı var. Onu bende daha oynamadım eğer sararsa onuda devamında alabilirsiniz. Kendimde almayı düşünüyorum.

Espirisine dedim zaten. Aynen biraz zor oyun uğraştırıyor. :D Alan Wake'in birde American History olanı var. Onu bende daha oynamadım eğer sararsa onuda devamında alabilirsiniz. Kendimde almayı düşünüyorum.
Gördüm zaten onu da. İlk bi bunu oynayayım sonra bakarız :D.

Gördüm zaten onu da. İlk bi bunu oynayayım sonra bakarız :D.
Oynadıkça bakarsınız. Bu arada Dying Light oynamadıysanız mutlaka öneririm grafik oynanış mekanikler. Sıkılmadan uzun süre eğlenerek oynanıyor.

Geri