okangulmez
80+
- Reaksiyon skoru
- 77
İşlemcime ufak bi o.c yaptım oyundayken yükte 75 derecelerde çalışıyor AMD Ryzen 3600x bu ısı değeri normal midir arkadaşlar
80 altı normal sayılıyor.İşlemcime ufak bi o.c yaptım oyundayken yükte 75 derecelerde çalışıyor AMD Ryzen 3600x bu ısı değeri normal midir arkadaşlar
Bence güzelİşlemcime ufak bi o.c yaptım oyundayken yükte 75 derecelerde çalışıyor AMD Ryzen 3600x bu ısı değeri normal midir arkadaşlar
normalİşlemcime ufak bi o.c yaptım oyundayken yükte 75 derecelerde çalışıyor AMD Ryzen 3600x bu ısı değeri normal midir arkadaşlar
Evet %100 kullanımda 75 derece görüyor ryzen masterdan stres testi yaptığımdaOyunda işlemci tam yük altında mı çalışıyor?
O zaman gayet iyi.Evet %100 kullanımda 75 derece görüyor ryzen masterdan stres testi yaptığımda
normalİşlemcime ufak bi o.c yaptım oyundayken yükte 75 derecelerde çalışıyor AMD Ryzen 3600x bu ısı değeri normal midir arkadaşlar
4.2ghz sabitleyebilirsiniz. 3600 için bile sıradan bir oc oluyor 4.2 ye sabitlemekStoğu 3.8 ghz olan işlemciyi 4.1 1.2 v değerlere çektim voltaj konusunda emin değilim ama normal midir