75 FPS'nin üstüne çıkmasına gerek yok ki. Çıksa bile 75 Hz hissiyatı verir yine de.Arkadaşım R9 270'li bir PC topladı kendine.
75 HZ'de bir monitör almış, apex legends falan oynuyor.
75 FPS'in daha üstüne çıkabiliyor ama takılıyormuş nasıl çözülecek??
Büyük ihtimal ekran kartımdan tam performans alamıyorum ama FPS'im yükselirse de drop yiyorum diye açmış konuyu. Ama yine sizin dediğiniz gibi bir şey değiştirmez 100 FPS falan alması.75 FPS'nin üstüne çıkmasına gerek yok ki. Çıksa bile 75 Hz hissiyatı verir yine de.
Önceden 1050 Ti'ı vardı sattı R9 270 aldı 1650 alacaktı vazgeçti R9 270 aldı ne yaptığını bende anlamıyorum.Büyük ihtimal ekran kartımdan tam performans alamıyorum ama FPS'im yükselirse de drop yiyorum diye açmış konuyu. Ama yine sizin dediğiniz gibi bir şey değiştirmez 100 FPS falan alması.
1050Ti daha performanslı değil mi?Önceden 1050 Ti'ı vardı sattı R9 270 aldı 1650 alacaktı vazgeçti R9 270 aldı ne yaptığını bende anlamıyorum.
VSYNC açık mı diye sormaya ne dersin?Bilmiyorum öyle diyor bana
R9 270 Hemen hemen 1050 seviyesinde. Yani 1 gömlek üstün.1050Ti daha performanslı değil mi?
Konuyu bence arkadaşınızın açması daha sağlıklı olur. Hiçbir şey anlaşılmıyor. Anlaşılmıyordan kastettiğim sizden detaylı bilgi istediğimde sürekli yazmaktansa direkt konu başında belirtilmiş olması lazım ki sorup boşuna uzatılmasın.Öyle ama satti işte arkadaş 1050 Ti bende alacaktim sonra vazgeçtim 1660 Ti veya Super alırım dedim onlarıda almadim
Büyük ihtimalle değil fakat konuda herhangi bir detay yok olsa bir ihtimal cevap verebiliriz.R9 270 Hemen hemen 1050 seviyesinde. Yani 1 gömlek üstün.
Ama sorunun kartın gücü ile olduğunu sanmıyorum.
Şimdi arkadasin bir adet R9 270'i ve 75 Hz monitörü var geldi söyledi 75 fps'in üstüne çıkamıyorum diye bende foruma soralim dedim arastirmis bisey bulamamisKonuyu bence arkadaşınızın açması daha sağlıklı olur. Hiçbir şey anlaşılmıyor.