75 HZ 75 fpsin üstüne çıkmıyor

Reppy

80+
Reaksiyon skoru
225
Arkadaşım R9 270'li bir PC topladı kendine.

75 HZ'de bir monitör almış, apex legends falan oynuyor.

75 FPS'in daha üstüne çıkabiliyor ama takılıyormuş nasıl çözülecek??

Arkadaşım R9 270'li bir PC topladı kendine.

75 HZ'de bir monitör almış, apex legends falan oynuyor.

75 FPS'in daha üstüne çıkabiliyor ama takılıyormuş nasıl çözülecek??
75 FPS'nin üstüne çıkmasına gerek yok ki. Çıksa bile 75 Hz hissiyatı verir yine de.

75'in üstüne çıkıyor derken 80 90'lara kadar çıkıyor mu yoksa 75-77 falan mı oluyor? Eğer öyleyse oyunda Vsync açıktır başka bir şey olacağını sanmam.

V-SYCN kapat.

75 FPS'nin üstüne çıkmasına gerek yok ki. Çıksa bile 75 Hz hissiyatı verir yine de.
Büyük ihtimal ekran kartımdan tam performans alamıyorum ama FPS'im yükselirse de drop yiyorum diye açmış konuyu. Ama yine sizin dediğiniz gibi bir şey değiştirmez 100 FPS falan alması.

Büyük ihtimal ekran kartımdan tam performans alamıyorum ama FPS'im yükselirse de drop yiyorum diye açmış konuyu. Ama yine sizin dediğiniz gibi bir şey değiştirmez 100 FPS falan alması.
Önceden 1050 Ti'ı vardı sattı R9 270 aldı 1650 alacaktı vazgeçti R9 270 aldı ne yaptığını bende anlamıyorum.

Öyle ama satti işte arkadaş 1050 Ti bende alacaktim sonra vazgeçtim 1660 Ti veya Super alırım dedim onlarıda almadim
Konuyu bence arkadaşınızın açması daha sağlıklı olur. Hiçbir şey anlaşılmıyor. Anlaşılmıyordan kastettiğim sizden detaylı bilgi istediğimde sürekli yazmaktansa direkt konu başında belirtilmiş olması lazım ki sorup boşuna uzatılmasın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

R9 270 Hemen hemen 1050 seviyesinde. Yani 1 gömlek üstün.
Ama sorunun kartın gücü ile olduğunu sanmıyorum.
Büyük ihtimalle değil fakat konuda herhangi bir detay yok olsa bir ihtimal cevap verebiliriz.

Geri