%75 iphone x takasla alınır mı?

Receb İvedik

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,048
Arkadaşlar kendi android telefonumu takasla üzerine 3.500 vererek değiştireceğim x ile . yurt dışı ama kayıtlı her şeyi çalışıyor cihazın . face id vs sorunsuz sadece batarya %75 alınır mı

note 8 pro iyi 3.500 güzel para mış edilir ama x lerde kronik yeşil cizgi çıkabilir ona göre al

redmi note 8 pro garantisi bitti
telefonu ne için kullanacağın önemli bence kamera ve gündelik açısından iphone benim kullanma şekline göre bataryası yeni değişmiş şekilde maks 7 saat gidiyordu ama oyun içinse android devam ederdim bu benim fikrim

telefonu ne için kullanacağın önemli bence kamera ve gündelik açısından iphone benim kullanma şekline göre bataryası yeni değişmiş şekilde maks 7 saat gidiyordu ama oyun içinse android devam ederdim bu benim fikrim
hemen her şeyde kullanıyorum bir de arabada snap çekiyorum çok titreşim oluyor bunda

Bataryayı hemen değiştirmen gerek. Günde 2 3 kere sarj etmek zorunda kalırsın yoksa.

ekran süresi olarak kaç saat sunar tiktok instagram vb uygulamalarda çok zaman harcıyorum evde değilken
Bende iphone 7 plus vardı sarj yüzdesi %77 idi aşırı hızlı bitiyordu emiyordu sanki o şekilde kullanman zor bence batarya alıp kullan oda yaklaşık bi 500 tl.
Post automatically merged:

ekran süresi olarak kaç saat sunar tiktok instagram vb uygulamalarda çok zaman harcıyorum evde değilken
Post automatically merged:

bir telefon daha var 256 gb %82 hiç açılmamış %82 pil
%82 de kötü %85 den aşagısı alınmaz bende iphone 11 aldım mesela %87 kapasitesi ben bile batarya almayı düşünüyorum yeni.

Pil sıkıntı zamanla daha çok düşmeye başlayacaktır.

Batarya dışında mantıklı. Bataryanın değişmesi lazım.

Geri