Çözüldü✓ %75 Klavye önerisi (sınırsız bütçe)

Clusay

80+
Reaksiyon skoru
167
-bütçe sınırı yok
-siyah renk
-rgbsi olan (eğer dış görünüşü yeterince iyiyse rgbsizde olabilir, %100 aradığım bir özellik değil)
-numpadsiz %75 boyutlarda (%60 istemiyorum, f tuşları benim için önemli)
-sesi çok çıkmayan (şuan mavi switch kullanıyorum ve sesi bıktırdı)
-mümkünse kablosuz, 8000 hz falan destekleyen olabilir
-ve yeni nesil teknolojileri barindiran (rapid trigger, 0.1mm activate point tarzı şeyler)

biraz çok şey istedim ama var mıdır bu özellikleri taşıyan adam akıllı klavye?

-bütçe sınırı yok
-siyah renk
-rgbsi olan (eğer dış görünüşü yeterince iyiyse rgbsizde olabilir, %100 aradığım bir özellik değil)
-numpadsiz %75 boyutlarda (%60 istemiyorum, f tuşları benim için önemli)
-sesi çok çıkmayan (şuan mavi switch kullanıyorum ve sesi bıktırdı)
-mümkünse kablosuz, 8000 hz falan destekleyen olabilir
-ve yeni nesil teknolojileri barindiran (rapid trigger, 0.1mm activate point tarzı şeyler)

biraz çok şey istedim ama var mıdır bu özellikleri taşıyan adam akıllı klavye?
wraith w75 çok övülüyor bi bakabilirsin

wraith w75 çok övülüyor bi bakabilirsin
bbl editionun kasası gözüme kötü gözüktü, diğer versiyonunda kasası beyaz olsa neysede mavi o da kötü gözüküyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

wraith sitesindeki diğer %75 ve tkl klavyelere baktım, WLmouse Ying75'in siyah versiyonu aradığım klavyeye çok yaklasmisti fakat tek eksisi ucube bir yazı fontuna sahip olması. şöyle dümdüz ortada duran razer, logitech gibi klasik harfleri olan klavye istiyorum.

bunun dışında wraithde kargoyu açtığım an iade olmuyor diye biliyorum, olurda begenmezsen geri iade edebilecegim bir yerden alsam daha iyi olur

Fps oyun oynuyorsan manyetik switch al.
Havit KB904L bence işini fazlasıyla görür.

%65 lik olanını (Kab900L) kullanıyorum şu ana kadar elime geçen en iyi klavye diyebilirim.
Önceki kullandığım switchler;
Outemu red, huano red (dust proof) drinkey sea blue (dust proof) Drinkey red (dust proof)

Fps oyun oynuyorsan manyetik switch al.
Havit KB904L bence işini fazlasıyla görür.

%65 lik olanını (Kab900L) kullanıyorum şu ana kadar elime geçen en iyi klavye diyebilirim.
Önceki kullandığım switchler;
Outemu red, huano red (dust proof) drinkey sea blue (dust proof) Drinkey red (dust proof)
bu tarz sevmiyorum maalesef ya, birden fazla renk paleti bana kötü geliyor. bunun simsiyah veya beyaz versiyonu yok mudur acaba

ve evet rekabetçi oyun çok oynuyorum, şu yeni çıkan ozelliklerin dolu olduğu bi klavye olursa iyi olur

bu tarz sevmiyorum maalesef ya, birden fazla renk paleti bana kötü geliyor. bunun simsiyah veya beyaz versiyonu yok mudur acaba
Hocam keycaps alıp değiştirebilirsiniz. Valla ben 87 tuştan %65e geçtim.
Aşırı memnun oldum f tuşlarının fazlalık yaptığına emin oldum zamanla elim kısayollara iyice alışır :)

Ben beyaz pudding keycaps almıştım. Normalde onu takacaktım, ama klavyenin kendi keycapsleri çok çok daha kaliteliydi o yüzden onları takıcam tekrar. Muhtemelen pudding keycapsleri satıcam daha sonra

birkaç inceleme videosu izledikten sonra beyaz versiyonunu satın aldım.

birkaç inceleme videosu izledikten sonra beyaz versiyonunu satın aldım.
Merhabalar klavye geldikten sonra bir inceleme paylaşabilirmisiniz bende almayı düşünüyorum

Geri