%75 manyetik klavye önerisi

Reaksiyon skoru
37
merhabalar. şuanki klavyemin tuşları ikilediğinnden dolayı yeni bir klavye arayışı içerisindeyim.çok bir bilgim yok bu konularda yardımcı olursanız sevinirim. aradığım kriterler ise şöyle ;
Manyetik switch
%75 klavye arıyorum f1 f2 f3 tuşları olması lazım
çok ses çıkartmaması lazım ve tuşa bastığımda hoş bir hissiyat vermesini istiyorum
bütçe de 5k ya kadar çıkabilirim biraz daha üstüne de

şimdiden teşekkürler hocalarım

merhabalar. şuanki klavyemin tuşları ikilediğinnden dolayı yeni bir klavye arayışı içerisindeyim.çok bir bilgim yok bu konularda yardımcı olursanız sevinirim. aradığım kriterler ise şöyle ;
Manyetik switch
%75 klavye arıyorum f1 f2 f3 tuşları olması lazım
çok ses çıkartmaması lazım ve tuşa bastığımda hoş bir hissiyat vermesini istiyorum
bütçe de 5k ya kadar çıkabilirim biraz daha üstüne de

şimdiden teşekkürler hocalarım
60 lık benimki ama düşünürsün belki diye genede öneriyim AKKO Monsgeek Fun60 Max güzel bi klevye seside az

bunlar önerebilirim bütçene uygun ülkeden yeni bir marka olduğu için fiyatları uygun şuan için böyledir akranları 5k civarı

bunlar önerebilirim bütçene uygun ülkeden yeni bir marka olduğu için fiyatları uygun şuan için böyledir akranları 5k civarı
ilgimi çekti bu klavye hocam fakat galiba keycapler değişiyor ama klavyenin fotoğrafında küçük enter gozukkuyor keycap fotografında ise buyuk enter var sorun yaratır mı?

Geri