dayihonkurtme
80+
laf anlatmayı bıraktım ben anlamaz bu baksanaDoğru zaten sponsor olmasalar kullanmaz lar daha rahat oldukları mouselara geçerler yani sırf para için logitech bir balon benim gözümde
laf anlatmayı bıraktım ben anlamaz bu baksanaDoğru zaten sponsor olmasalar kullanmaz lar daha rahat oldukları mouselara geçerler yani sırf para için logitech bir balon benim gözümde
En azından güzel duruyor. Neredeyse oyun oynamadığımdan umrumda değil gerisi.Doğru zaten sponsor olmasalar kullanmaz lar daha rahat oldukları mouselara geçerler yani sırf para için logitech bir balon benim gözümde
Glorius al geç. Bu paraya 0 olarak daha iyisini bulamazsin şuanda. 2. El bakarsan bulunabilir tabiŞuan 2 mouse arasında kaldım. Birisi konuda bahsi geçen Glorius, diğeri ise Claw's Nexus Air V1. Claw's değişebilir kapağa sahip olması ve kablosu olması yönünden ilgimi çekiyor. Karar veremedim açıkçası.
glorıus al sensor olarak daha iyiŞuan 2 mouse arasında kaldım. Birisi konuda bahsi geçen Glorius, diğeri ise Claw's Nexus Air V1. Claw's değişebilir kapağa sahip olması ve kablosu olması yönünden ilgimi çekiyor. Karar veremedim açıkçası.