TAKSİTLİ alacağım maalesef ya bunları alamıyorumHocam bütceyi 500TL arttırıp Exvega Andromeda alın derim aşırı rahat bir koltuk, arkadaşda deneyimleme fırsatım oldu xdrive'dan bence çok daha rahat.
EXVEGA Andromeda 2024 Premium Kumaş Masajlı Profesyonel Oyuncu Koltuğu Siyah
Andromeda Kumaş Oyuncu Koltuğu ile rakiplerinizi geride bırakın ! İyi malzemelerden üretilir ve benzersiz konfor sunar.exvega.com
Hocam bir çok kartta peşine 3 taksit imkanı var. Hatta CardFinans'da 5 taksit imkanı mevcut.TAKSİTLİ alacağım maalesef ya bunları alamıyorum
Evet evet gördüm, forumda exvega pişmanlık yazısı gördüm okuyorum şuanHocam bir çok kartta peşine 3 taksit imkanı var. Hatta CardFinans'da 5 taksit imkanı mevcut.
Alıntıyı görüntüle
Konuyu atar mısınız hocam merak ettim. İlerleyen zamanlarda exvega alma planım vardı.Evet evet gördüm, forumda exvega pişmanlık yazısı gördüm okuyorum şuan
Konuyu atar mısınız hocam merak ettim. İlerleyen zamanlarda exvega alma planım vardı.
Hocam durum harbiden sıkıntılıymış ancak 2022 yılından kalma olması ve arkadaşımdaki koltuğun sorunsuz olması kendilerini düzeltmişler dedirtti bana yine de tercih sizin tabi ki.Öneri - Exvega Oyuncu Koltuğu Deneyi̇m Ve Pi̇şmanliğim
Merhabalar Exvega firmasından aldığım oyuncu koltuğuyla ilgili yaşadığım ve pişman olduğum süreci anlatmak istedim marka ile ilgili almak isteyen arkadaşlara fikir olması adına. 15.12.2021 tarihinde Exvega Andromeda koltuğunu satın almaya karar verdim gerek canlı destek gerek telefon üzerinden...forum.donanimarsivi.com
Araştırıyorum teşekkür ederimHocam durum harbiden sıkıntılıymış ancak 2022 yılından kalma olması ve arkadaşımdaki koltuğun sorunsuz olması kendilerini düzeltmişler dedirtti bana yine de tercih sizin tabi ki.
Yaklaşık 6 aydır lunar modelini kullanıyorum. 3-4 farklı büyük koltuk üreticisinin koltuğunu da kullandım (hawk,xprime,xdrive,seduna) aralarında en beğendiğim exvega oldu. Visco sünger ekleyip almanı tavsiye ederim. konforu ciddi şekilde arttırıyor.Öneri - Exvega Oyuncu Koltuğu Deneyi̇m Ve Pi̇şmanliğim
Merhabalar Exvega firmasından aldığım oyuncu koltuğuyla ilgili yaşadığım ve pişman olduğum süreci anlatmak istedim marka ile ilgili almak isteyen arkadaşlara fikir olması adına. 15.12.2021 tarihinde Exvega Andromeda koltuğunu satın almaya karar verdim gerek canlı destek gerek telefon üzerinden...forum.donanimarsivi.com
Bütçe aşıyorYaklaşık 6 aydır lunar modelini kullanıyorum. 3-4 farklı büyük koltuk üreticisinin koltuğunu da kullandım (hawk,xprime,xdrive,seduna) aralarında en beğendiğim exvega oldu. Visco sünger ekleyip almanı tavsiye ederim. konforu ciddi şekilde arttırıyor.