emiliano
80+ Bronze
2.el alacağım iliğine kadar test edip hemen hemen 5.500 tl civarlarında bilemedim 6bine felan alıcam piyasa artmazsa tabiNe kadar 5800x
2.el alacağım iliğine kadar test edip hemen hemen 5.500 tl civarlarında bilemedim 6bine felan alıcam piyasa artmazsa tabiNe kadar 5800x
Güzel islemci ama 6k falan vermeyin. Max 5500 verirlerse2.el alacağım iliğine kadar test edip hemen hemen 5.500 TL civarlarında bilemedim 6bine felan alıcam piyasa artmazsa tabi
şuan için bakıyorum muhtemelen dediğiniz fiyatlara alacağım 3090 ı da 2.el olarak 14 bin lira civarına alacağımGüzel islemci ama 6k falan vermeyin. Max 5500 verirlerse
Mesaj otomatik birleştirildi:
5-5500
şubatta 7600 ü 5500 e almıştım şuan için fiyat süper alınır 7600 le farkları apusu olup olmaması 7500 apu yokAMD Ryzen 5 7500F 3.70GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 MPK İşlemci - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comyanına da bunu alabilirsiniz ddr4 fiyatına ddr5 olurGigabyte A620M H AMD A620 Soket AM5 DDR5 6400(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Donanım arşivi gitti aklıma girdi storyleri yüzünden. Almiyacam umarım pişman olmam.Bütçe varsa am5 toplamakta fayda var
AynısıDonanım arşivi gitti aklıma girdi storyleri yüzünden. Almiyacam umarım pişman olmam.
Ben de aynı beklentideyim yoksa bu fiyata kaçmaz sjksdjk umarım günün sonunda güzel sistemlerle ayrılırızDonanım arşivi gitti aklıma girdi storyleri yüzünden. Almiyacam umarım pişman olmam.
Umarım yoldaş. Yüzümüz güler inşallah.Ben de aynı beklentideyim yoksa bu fiyata kaçmaz sjksdjk umarım günün sonunda güzel sistemlerle ayrılırız
Jsjsjejejsje ulan forumun yarısı böyle demekki.Aynısı
Ondan sonra alamazsak ryzen 3 3100 1 sene devamJsjsjejejsje ulan forumun yarısı böyle demekki.
Umarım. Birde para olucagida kesin değil. Hadi bakalım 10 gün dedi. 10 gün sonra 3 kişi toplasalim.Bu sefer bisiler yapicak bence site çökmez insallah