Erdem Arslan
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,606
Kafana göre dostum. İkisinin de iyi ve kötü yanları var. Hangisi kafana yatıyorsa onu al.Goat mı bu mu kararsız kaldım ne diyosun nvidia fantezim yok
Kafana göre dostum. İkisinin de iyi ve kötü yanları var. Hangisi kafana yatıyorsa onu al.Goat mı bu mu kararsız kaldım ne diyosun nvidia fantezim yok
Kitlerin Hynix M-die olduğuna dair kaynak nedir? Ona göre düşük bütçe sistem önerilerinde bu ram'i kullanacağım.850w gerek yok gibi. Hynix M-die var. 1 tb için 1k fark verilebilir.
Yabancı satış sitelerinde ki yorumlar ya amazonda gördüm yada newegg olması lazım.Kitlerin Hynix M-die olduğuna dair kaynak nedir? Ona göre düşük bütçe sistem önerilerinde bu ram'i kullanacağım.
Newegg'de buldum 5200mhz olan için denilmiş. Bu da aynıdır gerçi.Yabancı satış sitelerinde ki yorumlar ya amazonda gördüm yada newegg olması lazım.
Bir yerde görmüştüm işte bakınırken. 6000 cl30 yapmışlardı hatta galiba.Newegg'de buldum 5200mhz olan için denilmiş. Bu da aynıdır gerçi.
Yani gt502 için +5000tl verilir miydi bilmiyorum. F/p yi kaybediyor zaten.
7600 b650 1tb SSD 32gb ram ve vento 850w yapıp 35.800 e aldım.
Goat iyi ama hem 2 yılda bir pin değişecek hem zotac kesinlikle sevmiyorum. Kafadan eledim.
Bu sistem anakart değişmeden en az 5 yıl ileri atar. Sadece kafa kafaya bulabilirsem 7900gre kaldı aklımda. Yükseltme seçeneklerinde olsa müthiş olurdu.
Psu da değişiyor bence verilir kasayı satsanız bile 5in üstünde sadece kasaYani gt502 için +5000tl verilir miydi bilmiyorum. F/p yi kaybediyor zaten.
PSU pek bir şey değişmiyor ya. 5K ben vermezdim f/p olayı kalmıyor zaten sistemin.Psu da değişiyor bence verilir kasayı satsanız bile 5in üstünde sadece kasa