Evet bu da anlaşılabilir bi' şey.Görüyor işimi zaten ama alabilecekken daha iyisini almamış olmak işimi görmedi![]()
7500f varsa arkadaşa dediğim gibi bir sonraki nesil işlemciyi bekleyebilirsin upgrade için zaten 7500f güzel işlemcidir.Teşekkür ederim aklıma bu kart yattı 9070xt alıp 2 sene devam edilen sonra işlemci yükseltilir
sizi bir yerden hatırlıyorum hocam size am5 sistem almanızı söyleyen bendim galibaAma şuan en büyük pişmanlığım 5700x3D olurdu forumdaki arkadaşlar olmasa am4ün zirvesini toplayacağıma am5in giriş seviyesini almak ilerde daha iyi yerlerde kullanabileceğimi bilmek bile yetiyor![]()
Anakartıda colorful b650 wifialdım (wifisi çalısmıyo konu açtım çözüm yokAma şuan en büyük pişmanlığım 5700x3D olurdu forumdaki arkadaşlar olmasa am4ün zirvesini toplayacağıma am5in giriş seviyesini almak ilerde daha iyi yerlerde kullanabileceğimi bilmek bile yetiyor![]()
direk önerdikleri işlemciyi aldım 3d işlemciler vardı aklımdaAma şuan en büyük pişmanlığım 5700x3D olurdu forumdaki arkadaşlar olmasa am4ün zirvesini toplayacağıma am5in giriş seviyesini almak ilerde daha iyi yerlerde kullanabileceğimi bilmek bile yetiyor![]()
Orası kesin zaten artık sıfır bi' sistem toplarken AM4 biraz saçma olur, yani çok düşük bütçesi olan birisi belki hala o tarafta toplayabilir.Ama şuan en büyük pişmanlığım 5700x3D olurdu forumdaki arkadaşlar olmasa am4ün zirvesini toplayacağıma am5in giriş seviyesini almak ilerde daha iyi yerlerde kullanabileceğimi bilmek bile yetiyor![]()
hocam çalışmama gibi bir durumu varsa ana kartı güncellemeyi deneyin oda çözüm olmazsa direkt iade edin uğraşmanıza gerek yok.Anakartıda colorful b650 wifialdım (wifisi çalısmıyo konu açtım çözüm yok)galiba 650amd için en üstmüş ilerki nesillerdede işimi görür
R7 9800x3D alıp imzadaki ekran kartı rx6600le kullansam forumdan ban yerdim![]()
Forumdan çok kişi söyledi ama am5 diyince aklıma uçuk rakamlar geliyordu hiçte araştırmamıştım sonra bi arkadaş fiyatları ve linkleriyle parçaları attı e çok iyiymiş dedim am4parçaların siparişini iptal ettim am5 tekrar sipariş geçtimsizi bir yerden hatırlıyorum hocam size am5 sistem almanızı söyleyen bendim galibaevet o paraları am4 ddr4 işlemciye vermek saçma olurdu ama işte 7500f alıp 10000 serisi işlemci bekleme bana saçma gelmiyor açıkçası.
her şey 15dakika içinde oldu bi anda foruma olan güvenim patlama yaşadı ve 20k para gittiBen de senin gibiyim
direk önerdikleri işlemciyi aldım 3d işlemciler vardı aklımda
Hahaha aynı ben 7500f de de 10 kişi direk aldım ben deForumdan çok kişi söyledi ama am5 diyince aklıma uçuk rakamlar geliyordu hiçte araştırmamıştım sonra bi arkadaş fiyatları ve linkleriyle parçaları attı e çok iyiymiş dedim am4parçaların siparişini iptal ettim am5 tekrar sipariş geçtim
Mesaj otomatik birleştirildi:
her şey 15dakika içinde oldu bi anda foruma olan güvenim patlama yaşadı ve 20k para gitti![]()
O kart da F/P olarak gayet uygun aslında kötü bi' seçenek değil, belki MSI Gaming+ WIFI de alınabilirdi.Anakartıda colorful b650 wifialdım (wifisi çalısmıyo konu açtım çözüm yok)galiba 650amd için en üstmüş ilerki nesillerdede işimi görür
R7 9800x3D alıp imzadaki ekran kartı rx6600le kullansam forumdan ban yerdim![]()
Hocam aldığımda ev internetiyle denemiştim 800mbit hız verdi çalışıyordu şuan internette sorun var hücresel veri kullancam bağlıyorum internet yok diyorO kart da F/P olarak gayet uygun aslında kötü bi' seçenek değil, belki MSI Gaming+ WIFI de alınabilirdi.
Oradaki durum da kartta WIFI kart girişi olması, oraya WIFI kartı almak gerekiyor, detaylı bakmadım tabi karta.