Neler Yeni

7500f 9070xt darboğaz

Satriani

80+ Silver
Görüyor işimi zaten ama alabilecekken daha iyisini almamış olmak işimi görmedi :D
Evet bu da anlaşılabilir bi' şey.
Ben de mesela şu an belki indirimde falan yakalasam 7800X3D alabilirdim ama 9700X'de bu işi göreceği için takılmıyorum.
Bi' daha artık uzun zaman sonra çıkan nesilde bakarım diye o şekilde almıştım.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
efe araci
Teşekkür ederim aklıma bu kart yattı 9070xt alıp 2 sene devam edilen sonra işlemci yükseltilir
7500f varsa arkadaşa dediğim gibi bir sonraki nesil işlemciyi bekleyebilirsin upgrade için zaten 7500f güzel işlemcidir.

siyabent

80+ Silver
Ama şuan en büyük pişmanlığım 5700x3D olurdu forumdaki arkadaşlar olmasa am4ün zirvesini toplayacağıma am5in giriş seviyesini almak ilerde daha iyi yerlerde kullanabileceğimi bilmek bile yetiyor :D

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
efe araci
Ama şuan en büyük pişmanlığım 5700x3D olurdu forumdaki arkadaşlar olmasa am4ün zirvesini toplayacağıma am5in giriş seviyesini almak ilerde daha iyi yerlerde kullanabileceğimi bilmek bile yetiyor :D
sizi bir yerden hatırlıyorum hocam size am5 sistem almanızı söyleyen bendim galiba :D evet o paraları am4 ddr4 işlemciye vermek saçma olurdu ama işte 7500f alıp 10000 serisi işlemci bekleme bana saçma gelmiyor açıkçası.

siyabent

80+ Silver
Anakartıda colorful b650 wifialdım (wifisi çalısmıyo konu açtım çözüm yok:D)galiba 650amd için en üstmüş ilerki nesillerdede işimi görür
R7 9800x3D alıp imzadaki ekran kartı rx6600le kullansam forumdan ban yerdim 😅

Bilgilen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Anıl
Ben de senin gibiyim
direk önerdikleri işlemciyi aldım 3d işlemciler vardı aklımda

Satriani

80+ Silver
Orası kesin zaten artık sıfır bi' sistem toplarken AM4 biraz saçma olur, yani çok düşük bütçesi olan birisi belki hala o tarafta toplayabilir.
Yoksa AM4 bi' sistemin en üstünü toplasaydın daha büyük pişmanlık olabilirdi. Bu şekilde nesil atlamış oldun.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
efe araci
Anakartıda colorful b650 wifialdım (wifisi çalısmıyo konu açtım çözüm yok:D)galiba 650amd için en üstmüş ilerki nesillerdede işimi görür
hocam çalışmama gibi bir durumu varsa ana kartı güncellemeyi deneyin oda çözüm olmazsa direkt iade edin uğraşmanıza gerek yok.

siyabent

80+ Silver
sizi bir yerden hatırlıyorum hocam size am5 sistem almanızı söyleyen bendim galiba :D evet o paraları am4 ddr4 işlemciye vermek saçma olurdu ama işte 7500f alıp 10000 serisi işlemci bekleme bana saçma gelmiyor açıkçası.
Forumdan çok kişi söyledi ama am5 diyince aklıma uçuk rakamlar geliyordu hiçte araştırmamıştım sonra bi arkadaş fiyatları ve linkleriyle parçaları attı e çok iyiymiş dedim am4parçaların siparişini iptal ettim am5 tekrar sipariş geçtim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de senin gibiyim

direk önerdikleri işlemciyi aldım 3d işlemciler vardı aklımda
her şey 15dakika içinde oldu bi anda foruma olan güvenim patlama yaşadı ve 20k para gitti 😅😅😅

Gece 12 uykulu uykulu sipariş geçtiğim parçaların konusunu açtım aklıma yattı am5 fikri bi anda kule tipi soğutucuya kadar sipariş geçtim :D

Bilgilen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Anıl
Forumdan çok kişi söyledi ama am5 diyince aklıma uçuk rakamlar geliyordu hiçte araştırmamıştım sonra bi arkadaş fiyatları ve linkleriyle parçaları attı e çok iyiymiş dedim am4parçaların siparişini iptal ettim am5 tekrar sipariş geçtim

her şey 15dakika içinde oldu bi anda foruma olan güvenim patlama yaşadı ve 20k para gitti 😅😅😅
Hahaha aynı ben 7500f de de 10 kişi direk aldım ben de

Satriani

80+ Silver
O kart da F/P olarak gayet uygun aslında kötü bi' seçenek değil, belki MSI Gaming+ WIFI de alınabilirdi.
Oradaki durum da kartta WIFI kart girişi olması, oraya WIFI kartı almak gerekiyor, detaylı bakmadım tabi karta.

siyabent

80+ Silver
O kart da F/P olarak gayet uygun aslında kötü bi' seçenek değil, belki MSI Gaming+ WIFI de alınabilirdi.
Oradaki durum da kartta WIFI kart girişi olması, oraya WIFI kartı almak gerekiyor, detaylı bakmadım tabi karta.
Hocam aldığımda ev internetiyle denemiştim 800mbit hız verdi çalışıyordu şuan internette sorun var hücresel veri kullancam bağlıyorum internet yok diyor

Top Bottom