Neler Yeni

Çözüldü✓ 7500F e Wraith Prism yeterli mi ?

pyrex0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Kaan Çiflikoğlu
Ryzen 5 7500F için Wraith Prism yeter mi arkadaşlar normalde stock soğutucu kullanıcaktım bazı durumlardan sonra bunu kullanmaya başladım uzun süreli olarak yeter mi?
Fiyatlarına baktım soğutucu fanın heryerde farklı fiyat yazılmış değerli bişey mi anlayamadım eğer öyle ise satıp sıvı soğutucu falan geçmek mantıklı mı?

Armi3067

80+ Bronze
Stealth yetmiyor onu biliyorum fakat prism ortalamada yeterli gibi olur bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşım sıvı soğutucu aldı ama bence bu işlemci için fazla tabi görünüşe önem veriyorum paramda var dersen alınır neden alınmazsın. Bende AG400 var oyunlarda 56 derece arkadaşımda 240mm aio var 50 derece

pyrex0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Kaan Çiflikoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Stealth yetmiyor onu biliyorum fakat prism ortalamada yeterli gibi olur bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşım sıvı soğutucu aldı ama bence bu işlemci için fazla tabi görünüşe önem veriyorum paramda var dersen alınır neden alınmazsın. Bende AG400 var oyunlarda 56 derece arkadaşımda 240mm aio var 50 derece
Elimdeki ne kadar eder bi bilgin var mı daha 0 dün taktım sisteme daha hiç oyun vs oynamadım test edemedim ne kadar iyi ne kadar kötü bilmiyorum o yüzden.

asko56

80+ Silver
Ryzen 5 7500F için Wraith Prism yeter mi arkadaşlar normalde stock soğutucu kullanıcaktım bazı durumlardan sonra bunu kullanmaya başladım uzun süreli olarak yeter mi?
Fiyatlarına baktım soğutucu fanın heryerde farklı fiyat yazılmış değerli bişey mi anlayamadım eğer öyle ise satıp sıvı soğutucu falan geçmek mantıklı mı?

Wraith Prism yeter Wraith Prism 2. elde 1000 tl ediyor kaliteli bir hava sogutucu amma velakin Wraith Prism am4 sürüm ise takamazsınız eski seri ise yeni Wraith Prism ler ryzen 7700 ve 7900 üzerinden çıkmaktadır

K13N

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emircem Razi
Yeterlidir, oyunlarda max 70-75 dereceleri görürsünüz.

Armi3067

80+ Bronze
Wraith Prism yeter Wraith Prism 2. elde 1000 TL ediyor kaliteli bir hava sogutucu amma velakin Wraith Prism am4 sürüm ise takamazsınız eski seri ise yeni Wraith Prism ler ryzen 7700 ve 7900 üzerinden çıkmaktadır
Bende öyle biliyorum desteği yok am5 daha doğrusu o çıktığı zaman am5 olmadığı için yoktu belki uyumludur taktığına göre fakat test etmen lazım bir kaç oyunda veya occt testi ile.

asko56

80+ Silver
Bende öyle biliyorum desteği yok am5 daha doğrusu o çıktığı zaman am5 olmadığı için yoktu belki uyumludur taktığına göre fakat test etmen lazım bir kaç oyunda veya occt testi ile.
böyle bir video var adam takıyor takabilir herhalde o zaman

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Ortalama değerde iş görür ama Am5 desteği yok diye biliyorum Wraith'in. Artık eskisi gibi üretmiyorlar Wraith Prism. Zamanında çok iyiydi ama şu an fiyatı civarına daha kaliteli farklı hava soğutucular alınabilir, bu soğutucular am5 uyumlu oluyor ve içinden am5 e uygun braket çıkıyor.
Bütçenize hangisi uygun ise bunlardan birini önerebilirim. Farklı önerilere ve fikirlere de bakıp değerlendirmenizi ona göre yapın tabi.

ID-Cooling SE-214-XT - 1129 TL
SilverStone AR12-TUF - 1447 TL
DeepCool AG400 ARGB - 1600 TL

Armi3067

80+ Bronze
AG400'de alabilir ben 799TL ye almıştım 3 hafta önce baya iş görüyor bu işlemci için arctic mx4 ile beraber kullanıyorum.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,086
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Eğer satın alacaksanız almayın. ID-Cooling SE-214-XT tercih edebilirsiniz.
Elinizde Wraith Prism varsa kullanabilirsiniz. Yeterli olacaktır. Sadece biraz sesli çalışır. Tam yükte de 84 dereceyi geçmez muhtemelen. Tabii kasanın hava akışına bağlı.

KomtanKrang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yücel
Discord
KomtanKrang#1018
Eğer bütçen varsa kesinlikle thermalright pearless asassin 120 se al inventus sitesinde çoğu 240 lik sıvı sogjtuxuyu tokatlıyor İnternet'e testlerinj izleyebilrisin

Armi3067

80+ Bronze
Eğer bütçen varsa kesinlikle thermalright pearless asassin 120 se al inventus sitesinde çoğu 240 lik sıvı sogjtuxuyu tokatlıyor İnternet'e testlerinj izleyebilrisin
Arkadaş haklı fakat BENCE gereğinden fazla büyük ve iyi durmuyor onun dışında yine BENCE her ne kadar iyi soğutursa soğutsun HAVA SOĞUTUCU adı altındaki ürünlere 1000tl den fazla vermem ve o arkadaş baya iyi fiyatta ben aldım sonra iptal edip ag400 aldım hem kasayı doldurmuyor diğer parçalar ışıkları vs engellemiyor şahis fikrim bu yönde ama sıvı soğutma ile uğraşmam kasama sığmaz fakat param var diyorsan kesinlike pearless 120 almalısın.

pyrex0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Kaan Çiflikoğlu
böyle bir video var adam takıyor takabilir herhalde o zaman
Am5 soketli ana karta oluyor zaten soğutucuya para vermedim o yüzden hani wraith prism fiyatında daha iyisi varsa 2. Elden satayım daha iyisini alayım diye dedim ama acelesi yok fazla.

Top Bottom