Yardım 7500f için kule tipi önerisi

Aman hocam evlilik demeyin kasa beyaz anakart beyaz ram cb beyaz napiyim
a painting of a man in a military uniform standing on a cliff overlooking the ocean

sıvı soğutucu alma 2k bütçedeki sıvı soğutucular Allah a emanet çalışıyor zaten o işlemciye kule tipi yeterli olur

https://www.gaming.gen.tr/urun/6287...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/

phantom spirit stoğu olsa güzel olurdu ama bununda bir farkı yok neredeyse, arctic frezeer 36 yi onermiyorum bu aralar çok tavsiye ediliyor AM5 soket için arctic freezer 36 alınmaz linkteki soğutucu tokatlar

linktekini alırsan 7800x3d ye kadar takarsın
Çok öneriliyor evet yuksek ihtimal bunu alacağım

Phantom Spirit üstü yok

Çok öneriliyor evet yuksek ihtimal bunu alacağım

Daha Mantıklıdır Hocam .

Attığın Beyaz 360 Yerinede Bunu Al !

Top Level 🔥

Kaç derece olur oejki hocam oyunlarda
aralarındaki tek fark peerless de 6, phantom da 7bakır boru var assassin king ile assassin burst arasında 3 derece fark var diye biliyorum ve aralarında 1 bakır boru farki var phantom ile peerles arasında da 1 bakır boru fark olduğuna göre teorik olarak 3 derece fark olmali ama degiskenlik gösterebilir ikisinide alıp kasanizda test etmeniz gerekiyor gerçek sonuca ulaşmak icin🙂

Ekran kartımı ve konsolumu satışa koydum satılınca 7800xt alacağım ve işlemciminde tam pefirmansında çalışması için stok fandan kurtulmam gerek beyaz bir kule tipi önerebilir misiniz? ?
Benim beyaz+argb peerless assasini satiyim sana

Son düzenleme:
Parçaları satayım konusuruz hocam olur mu ?
Olur benim sistem zaten siyah beyaz çok abes duruyor rgblerini bile açmadım 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,176
Üyeler
184,407
Son üye
Kr0pos
Geri