erenbildik8
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
arkadaslar 7500f islemcime anakart almak istiyorum, ramler 6000mhz muhtemelen arttırmam yakın zamanda direk sistem degisirim uzun vadede sistem degisirim belki. size sorum şu 7500f işlemci için b650 anakart almak istiyorum aslında atx istiyordum ama fiyatlar cok pahalı matx alacağım b650 çipsetli kartlar arasında cok fiyat farkı var ucuzlardan almak bana ne tarz dez avantajlar verir oyun yada işem performansına etkisi olurmu, mevcut diğer parçaların tam verimde calısmamasına neden olurmu acil tavsiyeye ihtiyacım var
aklımdaki modeller bunlar, (vatandaki indirimde gözüküyor onu tercih edebilirim)
birde anakart icin marka cok fark eder mi? tasviyeniz ne olur msi mi gigabyte mi daha mantıklı biri 3500 biri 3700 mesela msi almak daha mantikli derseniz 200 farka alabilirim
www.vatanbilgisayar.com
aklımdaki modeller bunlar, (vatandaki indirimde gözüküyor onu tercih edebilirim)
birde anakart icin marka cok fark eder mi? tasviyeniz ne olur msi mi gigabyte mi daha mantıklı biri 3500 biri 3700 mesela msi almak daha mantikli derseniz 200 farka alabilirim
MSI PRO B650M-B AMD B650 Soket AM5 DDR5 6800MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI PRO B650M-B AMD B650 Soket AM5 DDR5 6800MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da