7500f İŞLEMCİ occt stability test

Lahana11

80+
Reaksiyon skoru
111
assasaf.webp

Anlayan arkadaşlar bu programı indirip stability test ile işlemci testi gerçekleştirdim bi sorun var mı ?

Testi ne kadar süre yaptın? Üstünde hangi soğutucu var? Kasan ne? Kasada kaç fan var?
2.30 dakıka ,xpg lander 500 650w,thermalright assassin spirit 120 plus v2 ,3 önde 1 arkada egzoz fanı var

2.30 dakıka ,xpg lander 500 650w,thermalright assassin spirit 120 plus v2 ,3 önde 1 arkada egzoz fanı var
Phantom Spirit var, Kasa 480T, 3 Önde 1 Arkada Egzoz var. 2.5 dakikada 75 oluyor benimki de ancak senin max ısı 90ı görmüş

1757151726056.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hava 31 derece odada soğutucu namına hiçbir şey yok %3 rüzgar var nem %30 öyle söyliyim.

Phantom Spirit var, Kasa 480T, 3 Önde 1 Arkada Egzoz var. 2.5 dakikada 75 oluyor benimki de ancak senin max ısı 90ı görmüş

Alıntıyı görüntüle

Hava 31 derece odada soğutucu namına hiçbir şey yok %3 rüzgar var nem %30 öyle söyliyim.
allahım balkondan atacam bu pc yi bıktırdı ya

Hwinfo ile oyunlardaki değerlerini takip etsene onlarda mı yüksek yükte ısınması normal.
rdr2 75-80 cs2 de bu derecelerde ama çok nadir 80 oluyor genelde 76 ,77 felan.Ultra ayarda hepsi full 2k da hiç performans düşüşü yaşamadım kasma,takılma,donma vb olmadı

Alıntıyı görüntüle
bu da kasanın camını cıkardıgım değerler hava alsın diye demek ki fanlarda problem yok termal macun değiştireyim
Bende çift kule var sende tek aradaki 5 derece fark ondan oluyor tabi seninki biraz daha sıcak çalışıyor o ayrı 80 dereceyi dert etmezsen pekte bir problem yok bu havalarda sıcak çalışıyor boşta 50 derece zaten benimki

Camını açınca 45e düşüyor

Genelde 47 48 geziyor camsızken havayı fazla alıp attığı içinde evde ben duramıyorum pc napsın

Bende çift kule var sende tek aradaki 5 derece fark ondan oluyor tabi seninki biraz daha sıcak çalışıyor o ayrı 80 dereceyi dert etmezsen pekte bir problem yok bu havalarda sıcak çalışıyor boşta 50 derece zaten benimki

Camını açınca 45e düşüyor

Genelde 47 48 geziyor camsızken havayı fazla alıp attığı içinde evde ben duramıyorum pc napsın
mx6 termal macunu almıstım fanı söküp onu sürmeme gerek yok mu yani ?

aynı işlemci soğutucu var. İlk aldığım zamanda cinebench r23te max 69-70 derece görüyordum. Son zamanlarda rust oynuyom oyuna girdiğimde fan max hıza çıkıyordu ve işlemci 75 civarında geziyordu. Fan ayarı yaptım. Sesten rahatsız olmayacağım max hıza aldım fanları ona rağmen rustta 80-82 derece arası oynuyorum. Çok garip geliyor. 1 yıldır temizlemiyorum toz o kadar birikmiş de hava akışını bozuyor olabilir mi ya.

aynı işlemci soğutucu var. İlk aldığım zamanda cinebench r23te max 69-70 derece görüyordum. Son zamanlarda rust oynuyom oyuna girdiğimde fan max hıza çıkıyordu ve işlemci 75 civarında geziyordu. Fan ayarı yaptım. Sesten rahatsız olmayacağım max hıza aldım fanları ona rağmen rustta 80-82 derece arası oynuyorum. Çok garip geliyor. 1 yıldır temizlemiyorum toz o kadar birikmiş de hava akışını bozuyor olabilir mi ya.
Bende 2 hafta önce aldım şimdi soğutucunun fanlarını komple ters çevirdim egzozdan atacak şekilde cs2 en fazla 72 derece aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,644
Üyeler
183,151
Son üye
furkanekn
Geri