Evet. Ve caps kapat.DAHİLİ GPU DEDİĞİN APU İŞLEMCİ Mİ OLUYOR
apu degıl ekran alıyosun sadece apu ıslemcılerın sonuında g varDAHİLİ GPU DEDİĞİN APU İŞLEMCİ Mİ OLUYOR
Kim dediyse boş konuşmuş. Intel ve AMD'de F farklı anlamlara geliyor ama ikisinde de alınır
TEŞEKKÜRLER KAFA KARIŞTIRMAYA GEREK YOK O HALDE BİLGİSAYARCI MI NE DEDİ F İŞLEMCİDEN UZAK DUR DİYE ** ADAMA DİYOM 7700XT DÜŞÜNÜYORUM NE GEREK VAR O KADARA DİYO KSKFNASFL ORDA DEDİM HERHALDE BU Bİ BOK ANLAMIYO SANA DİYO 3050 BİLE YETER DİYO DEİYOM ALMIŞKEN KALİTELİ ALİYİM BOŞ MUHABBET YAPIYOYanlış bilgi vermesi hiç hoş değil. 100 200 en az 300tl fark varsa verilebilir. Fazlaysa değmez.
pardon açık kalmışİntel değil bu F işlemciden uzak dur ne demek Allah aşkına. 200 TL falan varsa 7600 yokssa 7500f
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet. Ve caps kapat.
calısır dıye bılıyorum ama ekran kartı ısteyen oyunları oynayamasın7600 alsam ekran kartı almadan çalışır mı sistem ?
tamamdır
Cidden çok boş konuşmuş kim dediyse troll yapmış olabilirTEŞEKKÜRLER KAFA KARIŞTIRMAYA GEREK YOK O HALDE BİLGİSAYARCI MI NE DEDİ F İŞLEMCİDEN UZAK DUR DİYE ** ADAMA DİYOM 7700XT DÜŞÜNÜYORUM NE GEREK VAR O KADARA DİYO KSKFNASFL ORDA DEDİM HERHALDE BU Bİ BOK ANLAMIYO SANA DİYO 3050 BİLE YETER DİYO DEİYOM ALMIŞKEN KALİTELİ ALİYİM BOŞ MUHABBET YAPIYO
pardon açık kalmış