Neler Yeni

7500f vs 7600 vs 7600x

Ddr4 e masraf yapmak istemiyorum. A serisi anakartım var pek mantıklı değil gibi zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4060 ti 16gb dual fan zotac spider
Sanmıyorum hocam ama yanlış yönlendirme yapmak da istemem. 550w düşük kalıyor bana göre. AM5 için de 7700x aşağısı tatmin etmez eğer update düşünüyorsanız.

Yok öyle bir durum sadece anlamsız olur ama bu ikili iyi ileride başka ekran kartına da geçilebilir. 7900GRE 4070TiS gibi kartları da 2K'da rahatça besleyebiliyor.
Şuan 144hz kullanıyorum. Yazın belki 2k 240hz geçerim. Bu parçalar ile rahat besler değilmi monitörü

Sanmıyorum hocam ama yanlış yönlendirme yapmak da istemem. 550w düşük kalıyor bana göre. AM5 için de 7700x aşağısı tatmin etmez eğer update düşünüyorsanız.
Hocam şuan 13k falan bütçeyi geçemem o yüzden zaten 5600 den gececeğim için 7500f bile bana fazlasıyla tatmin edici gelir

Şuan 144hz kullanıyorum. Yazın belki 2k 240hz geçerim. Bu parçalar ile rahat besler değilmi monitörü

Hocam şuan 13k falan bütçeyi geçemem o yüzden zaten 5600 den gececeğim için 7500f bile bana fazlasıyla tatmin edici gelir
Benim tavsiyelerim ileri dönük planlama sadece. Siz tabi ki bütçenize göre davranın. Şimdiden hayırlı olsun.

Besler o ekran kartını fazla fazla.

Hocam merhaba, bende 7600 ile 4070 kullanıyorum beslemesinden performansından memnunum. Thermalright Assasins hava soğutma vardı fakat bf5te 90 dereceyi gördüm. Sıvı soğutma geçmek mantıklı mıdır ?

Hocam merhaba, bende 7600 ile 4070 kullanıyorum beslemesinden performansından memnunum. Thermalright Assasins hava soğutma vardı fakat bf5te 90 dereceyi gördüm. Sıvı soğutma geçmek mantıklı mıdır ?
Bence kasayla alakası var veya soğutucu montaj hatasıds olabilir

Bence kasayla alakası var veya soğutucu montaj hatasıds olabilir
Hocam kasa XPG valor mesh, gaminggen üzerinden hazır sistem aldım. Ön tarafa elimi koyduğumda kasadan baya soğuk alıyor içeriye. Aşağıdaki sistemi almıştım. Güzel gözükmesi için sıvı soğutmaya da geçmek istiyorum. Öneriniz var mıdır ne yapmalıyım ?

Soğutucuda montaj hatası yoksa belki oyun gereksiz yoruyor olabilir.

Geri