Yardım 750w Power Supply önerisi

Emirdd

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
3000
3000 tl kadar bir bütçem ar ve 750w güç kaynağı almak istiyorum gigabyte almıltım sorunlu bozuluyor vs dediler iade ettim. Modüler fln çok farketmez soeun çıkartmayacak bir ürün istiyorum önerileriniz nelerdir?

3000 TL kadar bir bütçem ar ve 750w güç kaynağı almak istiyorum gigabyte almıltım sorunlu bozuluyor vs dediler iade ettim. Modüler fln çok farketmez soeun çıkartmayacak bir ürün istiyorum önerileriniz nelerdir?
https://www.teknobiyotik.com/donani...gd-aktif-pfc-guc-kaynagi-hp1-j750gd-f12s.html Modülerlik ve atx 3.0 yeniliklerinden faydalanmak istemiyorsan bu ürünü
Atx3.0 ve kısmi modülerlikten faydalanmak istiyorsan bu ürünü değerlendirebilirsin

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.teknobiyotik.com/donani...gd-aktif-pfc-guc-kaynagi-hp1-j750gd-f12s.html Modülerlik ve atx 3.0 yeniliklerinden faydalanmak istemiyorsan bu ürünü
Atx3.0 ve kısmi modülerlikten faydalanmak istiyorsan bu ürünü değerlendirebilirsin
Bu yenilikler ne fayda sağlıyor acaba

gold varken bronz alma derım

Gen5 300w dediği çıkışı ekran kartına takabilir miyim çünkü 3070ti Aorus master car 8x8x6 giriş var birde anakart girişi var

harbı farkı ne benıde aydınlatın barı

knk gold sertıfıkalı daha ıyı oluyor
Onu biliyorum ama bu fiyatta gold sertifikalı düzgün bişey bulamadım

Gen5 300w dediği çıkışı ekran kartına takabilir miyim çünkü 3070ti Aorus master car 8x8x6 giriş var birde anakart girişi var

Onu biliyorum ama bu fiyatta gold sertifikalı düzgün bişey bulamadım
Dönüştürücü ile kullanabilirsin elindeki kart uyumlu değilse ilk attığım modüler olmayan modeli alacaksınız güç aynı kalite aynı.

Ne almalıyım fiyata pek bişey bulamadım
O fiyata gold higpower 750w model rakipsizdir 3100 TL etiketi var bütçene uygun

Bütçeyi arttırdım 4000 e msı alsam sıkıntı olmaz heralde

Hangisi iyidir

3000 TL kadar bir bütçem ar ve 750w güç kaynağı almak istiyorum gigabyte almıltım sorunlu bozuluyor vs dediler iade ettim. Modüler fln çok farketmez soeun çıkartmayacak bir ürün istiyorum önerileriniz nelerdir?
Bunu al kasayı satarsın yada kendi kasanı satarsın
3500tl 750w Gold

Bütçeyi arttırdım 4000 e msı alsam sıkıntı olmaz heralde

Hangisi iyidir
Rmx olsa idi corsair derdim ama rm e modeli tepe seviyede değildir kalite farkı mevcut msı daha yenilikçi olduğu için atx 3.0 pcı 5.0 ekipmanlarını desteklediği için msı diyorum.

Geri