- Bütçe
- 3000
3000 tl kadar bir bütçem ar ve 750w güç kaynağı almak istiyorum gigabyte almıltım sorunlu bozuluyor vs dediler iade ettim. Modüler fln çok farketmez soeun çıkartmayacak bir ürün istiyorum önerileriniz nelerdir?
https://www.teknobiyotik.com/donani...gd-aktif-pfc-guc-kaynagi-hp1-j750gd-f12s.html Modülerlik ve atx 3.0 yeniliklerinden faydalanmak istemiyorsan bu ürünü3000 TL kadar bir bütçem ar ve 750w güç kaynağı almak istiyorum gigabyte almıltım sorunlu bozuluyor vs dediler iade ettim. Modüler fln çok farketmez soeun çıkartmayacak bir ürün istiyorum önerileriniz nelerdir?
Bu yenilikler ne fayda sağlıyor acabahttps://www.teknobiyotik.com/donani...gd-aktif-pfc-guc-kaynagi-hp1-j750gd-f12s.html Modülerlik ve atx 3.0 yeniliklerinden faydalanmak istemiyorsan bu ürünü
Atx3.0 ve kısmi modülerlikten faydalanmak istiyorsan bu ürünü değerlendirebilirsin
High Power Performans Serisi 750W 80+ GOLD ATX 3.0 & PCIE 5.0 12VHPWR Güç Kaynağı (HP1-S2750GD-F14C) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Renk : Siyah Soğutma Sistemi : 13.5cm Fan Verimlilik Sertifikası : 80 Plus Gold Max Verimlilik : %90,86 Koruma : UVP/OVP/OPP/SCP/OCP/OTP 12V Kombine Güç Çıkışı : 750W Ürün Kodu : HP1-S2750GD-F14C High Power HakkındaDünyanın en güvenilir güç kaynağı...www.teknobiyotik.com
Ne almalıyım fiyata pek bişey bulamadımgold varken bronz alma derım
harbı farkı ne benıde aydınlatın barıBu yenilikler ne fayda sağlıyor acaba
knk gold sertıfıkalı daha ıyı oluyorNe almalıyım fiyata pek bişey bulamadım
Gen5 300w dediği çıkışı ekran kartına takabilir miyim çünkü 3070ti Aorus master car 8x8x6 giriş var birde anakart girişi varhttps://www.teknobiyotik.com/donani...gd-aktif-pfc-guc-kaynagi-hp1-j750gd-f12s.html Modülerlik ve atx 3.0 yeniliklerinden faydalanmak istemiyorsan bu ürünü
Atx3.0 ve kısmi modülerlikten faydalanmak istiyorsan bu ürünü değerlendirebilirsin
High Power Performans Serisi 750W 80+ GOLD ATX 3.0 & PCIE 5.0 12VHPWR Güç Kaynağı (HP1-S2750GD-F14C) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Renk : Siyah Soğutma Sistemi : 13.5cm Fan Verimlilik Sertifikası : 80 Plus Gold Max Verimlilik : %90,86 Koruma : UVP/OVP/OPP/SCP/OCP/OTP 12V Kombine Güç Çıkışı : 750W Ürün Kodu : HP1-S2750GD-F14C High Power HakkındaDünyanın en güvenilir güç kaynağı...www.teknobiyotik.com
Onu biliyorum ama bu fiyatta gold sertifikalı düzgün bişey bulamadımharbı farkı ne benıde aydınlatın barı
Mesaj otomatik birleştirildi:
knk gold sertıfıkalı daha ıyı oluyor
Dönüştürücü ile kullanabilirsin elindeki kart uyumlu değilse ilk attığım modüler olmayan modeli alacaksınız güç aynı kalite aynı.Gen5 300w dediği çıkışı ekran kartına takabilir miyim çünkü 3070ti Aorus master car 8x8x6 giriş var birde anakart girişi var
Onu biliyorum ama bu fiyatta gold sertifikalı düzgün bişey bulamadım
O fiyata gold higpower 750w model rakipsizdir 3100 TL etiketi var bütçene uygunNe almalıyım fiyata pek bişey bulamadım
Bunu al kasayı satarsın yada kendi kasanı satarsın3000 TL kadar bir bütçem ar ve 750w güç kaynağı almak istiyorum gigabyte almıltım sorunlu bozuluyor vs dediler iade ettim. Modüler fln çok farketmez soeun çıkartmayacak bir ürün istiyorum önerileriniz nelerdir?
Rmx olsa idi corsair derdim ama rm e modeli tepe seviyede değildir kalite farkı mevcut msı daha yenilikçi olduğu için atx 3.0 pcı 5.0 ekipmanlarını desteklediği için msı diyorum.Bütçeyi arttırdım 4000 e msı alsam sıkıntı olmaz heralde
Corsaır Rme Serisi Rm750e 750w 80 Plus Gold Tam Modüler Siyah Güç Kaynağı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Corsaır Rme Serisi Rm750e 750w 80 Plus Gold Tam Modüler Siyah Güç Kaynağı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.comMesaj otomatik birleştirildi:
MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, MSI MAG A750GL PCIE5 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, MSI MAG A750GL PCIE5 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.comMesaj otomatik birleştirildi:
Hangisi iyidir