dertsizdertli
80+
- Reaksiyon skoru
- 164
şuanda 75hz IPS ekran kullanıyorum, 450tl verip 165hz va panele geçmeye değer mi
Va olması kararsız bıraktı beni
75hz 24 inc ips kullanıyordum 27 inc 144hz 2k va almıdigima pismanim. Çünkü yanyana koydum inanılmaz renk farkı var ips icinden geciyor. Va da gozum bozuldu iade ediyorum.şuanda 75hz IPS ekran kullanıyorum, 450tl verip 165hz va panele geçmeye değer mi
Va ve IPS panel arasında renkler çok fark ediyor, hz konusu için değer de renk konusunda bilemedimtabii ki de değerBu nasıl soru kral
bütçen max kaçşuanda 75hz IPS ekran kullanıyorum, 450tl verip 165hz va panele geçmeye değer mi
Hocam elimde monitör var satıp üstüne 450tl vererek alabiliyorumbütçen max kaç
hangi monitörHocam elimde monitör var satıp üstüne 450tl vererek alabiliyorum
Şuan elimde 75hz IPS panel var, satıp üstüne 450 vererek 144hz va alabiliyorum da va panel olması düşündürüyorhangi monitör
2.el 2000-2500 arası ıps 144hz sarı siteden bakabilirsin va alma benceŞuan elimde 75hz IPS panel var, satıp üstüne 450 vererek 144hz va alabiliyorum da va panel olması düşündürüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pardon 165hz yazacaktım
hocam grafik kontrol merkeziyle ayarlarsın bir şeyler be.Va ve IPS panel arasında renkler çok fark ediyor, hz konusu için değer de renk konusunda bilemedim